امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(15-02-2021، 0:49)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:47)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم
ای وایی دختر ثریا خانومو ببین چه عشوه ای میاد. بی ادب

قربونت خاهر ((:
ولش کن دختره ی عقده ای رو |=

برفا خاهر فقط فورت بکش چون داغه
ایشششش باشع خاهر.
مهین تاج خانوم از پسرش خبر داره ب نظرت؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آگهی
(15-02-2021، 0:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:34)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی حیا ها بابا بی ادب چیه یچی میگی خدیجه جوون
وایی برو به شوهرت بگوو بابا  ب مادر شوهرت نگو برو انقد به شوهرت^اسمش چی بود؟^ گیر بده اخر اون میره

اره والا چی بگم
الان میرم موهاشو دونه دونه میکنم. اره الان فرستادمش بره هدیه بگیره بزارم اوسطوری
راستی شنیدم خوهار شوهرت. موهای یه دخترو کنده ماجراش چی بود
افرین کارتشم بگیر بعد طلا بخر برو پیش خاهر شوهرات حرص بده بهشون
شوهر کجا بود خدیجه جون من بخاطر عفت جان شوهر نکردم
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(15-02-2021، 0:52)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:49)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت خاهر ((:
ولش کن دختره ی عقده ای رو |=

ایشششش باشع خاهر.

فورت زشته خاهر

ن باو پسرش رو ب حال خودش رها کرده...|:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _Strawberry_
(15-02-2021، 0:52)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره والا چی بگم
الان میرم موهاشو دونه دونه میکنم. اره الان فرستادمش بره هدیه بگیره بزارم اوسطوری
راستی شنیدم خوهار شوهرت. موهای یه دخترو کنده ماجراش چی بود

باشع وایسا فقط برم اونحا. اول حساب مادرشوهرمو برسمAngry
عه. عفت هم تورو مجرد گذآشت اخر هم خوشو

(15-02-2021، 0:54)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:52)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشششش باشع خاهر.

فورت زشته خاهر

میگم ک نسوزی. خاهر
اره
عه چی. بد
این آفت نمیدونه درمورد چی حرف میزنیم فک کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Emmɑ
(15-02-2021، 0:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:52)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:54)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فورت زشته خاهر

میگم ک نسوزی. خاهر
اره
عه چی. بد

نمیسوزم خاهر نگران نباش ((:

ن باو نمیدونه...بش بگو:v
(15-02-2021، 0:58)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم ک نسوزی. خاهر
اره
عه چی. بد

باشع
عه وایسا سبزی تموم شه یه سر میرم
واییط فامیلای شوهرم دارن میسوزن اه اها قرش بده
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(15-02-2021، 1:00)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:58)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشع

آره برو حتما

44 44 44
(15-02-2021، 1:02)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 1:00)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشع

آره برو حتما

44 44 44

اخیش تموم شد این سبزی خاهر بفرما بیا بریم خونه
خب من برم ببینم چخبره
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(15-02-2021، 1:04)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 1:02)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره برو حتما

44 44 44

اخیش تموم شد این سبزی خاهر بفرما بیا بریم خونه
خب من برم ببینم چخبره

چ عجب |:

این سکینه هم ک معلوم نی کجا رفت یهو/:
برو:v
 سپاس شده توسط Emmɑ
129f

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان