امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(14-02-2021، 11:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 10:58)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی ؟
وات د فاز؟
خب عاره ناقصه تا الانم میگم برو از ی استاد زیست بپرس قشنگ برات توضیح میده( البته اگه مرد بود شاید ب خاطر لطمه وارد نشدن ب نسل پسران سرزمینش از گفتن بسیاری از مطالب خودداری کنه:/)

پرسیدم میخوای ویس معلممون رو برات اپلود کنم؟ همین امروز صبح ساعت ۱۰:۱۶ پرسیدم. اون به هیچ عنوان تو هیچ تستی بهش نمیگن ناقص. قبول کن اشتباه کردی بیا از خر شیطونم پیاده شد

@Iam_RIHAM

برا اینکه دلت نشکنه گفته:/
آره خب واژه عامیانه اس نمیگن ت تستا:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(14-02-2021، 10:55)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 10:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=///////////////////چه زیبااااا

فقط یکی باید برام بگیرتش=////من فقط از این کیف کوله ای ها میخواااام

وانتاین موبارک=///
من سلیقم عالیه|:
گرفتم دیگ._.
بزار ب شوهر ایندت بگم
اهایی اسکل بیا برا زنت کیف بخررر هویییییی با ط ام مرضضضض
از این به بعد بیا ببرمت خرید
=//////
شوورم الان مرده=/////////////خدارحمتش کنه

(14-02-2021، 11:00)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 10:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یازدهم و دهمشو دوست داشتم=/////////////

ولی این ژنتیک دوازدهم بیچارم کرده=////////////////
از بسم معلم خوب درس میده=/////////////////////////

خیلی سبز پایه ب پایه بگیر بخون
خیلی قشنگ توضیح دادن
=////باتشکر
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، моои
سلامتی همه بروبچ
Everything is Temporary(:
(14-02-2021، 11:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 10:57)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبریز._.

انقد نا امنه؟:/
نه نا امن نیست بعضی ها هستن جلوشونو میگیرن از اون لحاظ راحتیمbathtime
خیلی کم پیش میاد اما تیکه انداختن همیشه هست
بستگی داره کجاباشی اگ محله هایی باشیم ک ادماش بی فرهنگ باشن اونجا پسراشونم بی فرهنگن
خدارو شکر جای خوبی هستیم129f

(14-02-2021، 11:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 10:55)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سلیقم عالیه|:
گرفتم دیگ._.
بزار ب شوهر ایندت بگم
اهایی اسکل بیا برا زنت کیف بخررر هویییییی با ط ام مرضضضض
از این به بعد بیا ببرمت خرید
=//////
شوورم الان مرده=/////////////خدارحمتش کنه
حتما اصن خرید بدون من صفا نداره ننه
مبارکتون باشه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-02-2021، 11:04)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 11:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسیدم میخوای ویس معلممون رو برات اپلود کنم؟ همین امروز صبح ساعت ۱۰:۱۶ پرسیدم. اون به هیچ عنوان تو هیچ تستی بهش نمیگن ناقص. قبول کن اشتباه کردی بیا از خر شیطونم پیاده شد

@Iam_RIHAM

برا اینکه دلت نشکنه گفته:/
آره خب واژه عامیانه اس نمیگن ت تستا:/
برو با واژه های عامیانه کنکورتو صد بزن موفق باشی. در ضمن این باعت سر درگمی بیشتر خواهد شد.
بعدشم من پرسیدم کروموزوم ناقص چیه؟ به yهم میشه گفت ناقص که جواب داد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، моои
@"Iam_RIHAM"
@"Mahdi 1381"
آقا ما بریم خر بخونیم

چت خوش (:
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، THEDARKNESS
سلامتی تمام دختران جهان
که در هر زمانی
باعث شاد شدن این دنیا شدند.

https://up.iranblog.com/uploads/Kevin-Sherwood-Where-Are-We-Going-2018-Edition-Gratomic-com_f08d3.mp3

سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Emmɑ ، моои
واقعا چطوری درس میخونین؟
من فقط بزور مینویسم از اول سال هم جز ریاضی هیچی نخوندم اگ هم خونده باشم فقط درس اول هر کتاب بود|:
حالا نهایی هم هستم امتحانام حضوریه
اصنم عین خیالم نیس کلا از درس افتادم bathtime

(14-02-2021، 11:10)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی تمام دختران جهان
که در هر زمانی
باعث شاد شدن این دنیا شدند.

https://up.iranblog.com/uploads/Kevin-Sherwood-Where-Are-We-Going-2018-Edition-Gratomic-com_f08d3.mp3

دنیا هم برعکس ماTelegh_53
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _ƇRAƵƳ_
good luck Bl8
(14-02-2021، 11:11)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا چطوری درس میخونین؟
من فقط بزور مینویسم از اول سال هم جز ریاضی هیچی نخوندم اگ هم خونده باشم فقط درس اول هر کتاب بود|:
حالا نهایی هم هستم امتحانام حضوریه
اصنم عین خیالم نیس کلا از درس افتادم bathtime
توکل به خدا=/////////////
حالا سال های بعدی میبینمت=//
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان