امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(13-02-2021، 10:52)ℓα∂у_тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 10:50)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس میخوام چیکار لعنتی:|
دلمو شکستی (:
هم کیک میدم هم پیتزا..قل
تو ک تازه پیتزا خوردی||:

استوری ها خوب یادت مونده :/
اون برا پنج شنبه بود سه نوع پیتزا متفاوت داشتم میخوردم.-.
ولی خب مال تو ی چیز دیگس هانی کی میدی بهم .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
آگهی
(13-02-2021، 10:54)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 7:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا مهدی رو که اذیت میکنه
به من که میگه زشت
حسینو تحریک میکنه بیاد بر علیه تو پ . خ فحش بده

@"Baranis"
لنتی تو چرا اینقد مرموزی ؟

واو/=
من چ لاشیی  بودم خبر نداشتم^_^♡

چطوری لاشی؟ چه خبر؟ از صبح کجا بودی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-02-2021، 8:55)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 8:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتظار بیشتر از اینم نمیشه داشت ازش ...

تو که دیگه هیچی نگو تا ساعت ۳ انلاین بودی.

(13-02-2021، 8:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه پس اجیم تو اذیت کردن خیلی ماهرع خداروشکر
Big Grin Big Grin

صبح شریفتان بخیر

ماهر نیست. دکترا داره . در تلاش است برای گرفتن کرسی استادی
@baranis

جان جان استاد کی بودم من Cool

(13-02-2021، 10:56)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 10:54)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو/=

چطوری لاشی؟ چه خبر؟ از صبح کجا بودی؟

کثاااافت/=
بی ادب
الان میگم کجا بودم فقط تو حسین و حسام رو تک کن تا بگم^_^
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS

(13-02-2021، 7:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا مهدی رو که اذیت میکنه
به من که میگه زشت
حسینو تحریک میکنه بیاد بر علیه تو پ . خ فحش بده

@"Baranis"
لنتی تو چرا اینقد مرموزی ؟

واو/=
مگر اشک های مهدی را ندیدی ؟
مگر زلف پریشان حسین را ندیدی ؟
مگر قیافهمرا که از دستت به عجز امده ام ندیدی ؟
همه را به تنگ آوردی به جان مادرم !

(:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، βάરãɲ
دآدآشم باهام قهره سپاس نمیده.-.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-02-2021، 10:56)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 8:55)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که دیگه هیچی نگو تا ساعت ۳ انلاین بودی.

ماهر نیست. دکترا داره . در تلاش است برای گرفتن کرسی استادی
@baranis

جان جان استاد کی بودم من Cool

استاد عمه منی شما. استاددد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
(13-02-2021، 10:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 10:54)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون خوشگل!
اره همش با آرمی در حال دعوایی:=
باشه نمیکشم (:
حاجی من کاریش ندارم این هی میماله بم :////

شت !
چند وقته بن نشدی حس میکنم روزامون غیر عادی شدع
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(13-02-2021، 10:56)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 10:52)ℓα∂у_тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم کیک میدم هم پیتزا..قل
تو ک تازه پیتزا خوردی||:

استوری ها خوب یادت مونده :/
اون برا پنج شنبه بود سه نوع پیتزا متفاوت داشتم میخوردم.-.
ولی خب مال تو ی چیز دیگس هانی کی میدی بهم .-.
من دقت میکنم||:
اره میدم.-.
الان تو این کرونایی من تورو ببرم رستوران؟._.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(13-02-2021، 10:57)ℓα∂у_тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآدآشم باهام قهره سپاس نمیده.-.
عمه عزیزم|:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-02-2021، 10:58)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 10:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه نمیکشم (:
حاجی من کاریش ندارم این هی میماله بم :////

شت !
چند وقته بن نشدی حس میکنم روزامون غیر عادی شدع
ساچ ا واو !
آره دیگه چن وقته بنم نکردین پر رو شدم
بنم کنین آدم میشم :/
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان