امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 404

آقا جمس کنین بساطتتونو ,
انقدم تگ نکنین دیگه سرویس کردین دهنمونو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
ای بابا ۰-۰
حالا ما فک کنم آتش بس کردیم اینا تا قیامت میخان بگن بس کنید ۰-۰
بابا تموم شد عه ۰-۰
چخه ۰-۰
برید خونتون ۰-۰
وایسادن انگار فیلمه میبینن ۰-۰
////////////////////:
 سپاس شده توسط Волшебник ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(08-02-2021، 16:15)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشده؟ |:
باز ممد گاوکش اومده؟

اره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه 404 15
 سپاس شده توسط Волшебник
(08-02-2021، 16:16)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 16:15)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو داشتم با یه نفر دانشاتمو در اختیار میزاشتم ۰-۰ چیه چی گفتی حالا۰-۰؟
میگم دوس داری داستان بی تی اسیمو واست تعریف کنمممممممم

آریییییییییی بگووووووووووو کشتی منو ۰-۰
 سپاس شده توسط Emmɑ
خبر دار شدم جریان درست کردید ؟   Telegh_59
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
بگو دیگه ۰-۰ جوون مرگ شدم بابا/:
انقده حرص خوردم انقده دعوا کردم انقده مخ ندارم/:
چخه ۰-۰
خلم کردین ۰-۰
اه نمودید ۰-۰/:
با اینکه نگرفتینم ولی ولم کنید ۰-۰/:
گم روید ۰-۰
بزارید من بمیرم راحت شم ۰-۰/:
ای خدا ۰-۰
فاز چسناله و چرت و پرت گفتنم زد بالا ۰-۰//:

(08-02-2021، 16:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخه ۰-۰
برو ۰-۰
تنهام بگذار ۰-۰
تو این بیابون بگذار به حال خودم عر بزنم ۰-۰
بروید ۰-۰
دیه بچمم ندادی ۰-۰
چخه ۰-۰/:

دستور میدم یکی با من چرت و پرت بگه احساس تنهایی نکنم ۰-۰///:
(08-02-2021، 16:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی مدیر لایقی چون داریم دگر جریان چرا ؟ Telegh_01
ناشناس

کردیمممممم بوووووووو
دوباره خراب شد
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه 404 15
(08-02-2021، 16:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 16:16)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم دوس داری داستان بی تی اسیمو واست تعریف کنمممممممم

آریییییییییی بگووووووووووو کشتی منو ۰-۰
خاب حالا ک اصرار میکنی میگم
@"BTS.ARMY"
ط هم بگوش/:

بلی بلی من وقتی کلاس هفتم بیدم یکی از همکلاسیام بی تی اسو دوس داشت و منم چون پیکسل میفروختم بهم گف ک عکس بی تی اسو بچاپم رو پیکسل
حتی بهم پول هم داد بعد من و بابام رفتیم و سفارش دادیم.2 ماه تول کشید تا چاپ کنن نمیدونم چرا/: بعد پول دوستمو دادم ب خودش و گفتم اصن هنوز نداده!مدرسه ها ک تموم شد من رفتم سراغ پیکسل و اونو گرفتمش یعنی برا خودم شد و از اون موقع منم ارمی شدم/: رو جیمین هم کراش زده بودم
بعد کلاس زبان ثبت نام کردم البته ادامشو و اونجا ی دختری بود ک می گف من بی تی اسو دوس دارم بعد منم ذوق زده با اون دختر دوست شدم
اسمش مهسا بود و یروز بهم گف ک با جیمین رل زده/: و شمارشونو داره ی دوستی هم داره ک میره کره پیش اونا اون دوستشم میگف دوس دختر تهیونگه//:
اسکل تر از اون من بودم ک باور میکردم/:
بعدش این مهسا بهم شماره داد و شماره برا خارج ایران بود و گفت ک این شماره جیمینه!
من شمارشو سیو کردم و زنگ زدم اما خاب سیمکارت کره ای ک نداشتم زنگ نخورد
بعد مهسا گف ک من عکستو ب جان کوک نمیدونم جون کوک حالا هرچی نشون دادم و اونم از ط خوشش اومده/: بعد منم گفتم حتما باهاش رل میزنم صد در صد مطمئن باش!
تو خانوادمون من و پارمیس نوه خاله مامانم فقط دختریم و بقیه نوه ها پسرن/: البته از طرف مامانم و کلا هم تو خاله خودم و مامانم فقط ما دختریم که این پارمیس هم بخاطر علاقه شدیدش به شوگا تام بوی شد/:
خونشونم تو تهرانه و من یبار رفتم خونشون دیدم اتاقش کلا بی تی اسه! همه چیش هااااا همشوننن تا فرشش بی تی اس بود!
بعدش من دیگ کلا از بی تی اس افتادم /: و الان عاشق پوبون شدم خیر سرم/: باهمم ازدواج کردیم/:
این بود داستانم/:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان