08-02-2021، 16:16
آقا جمس کنین بساطتتونو ,
انقدم تگ نکنین دیگه سرویس کردین دهنمونو
|
گفتگوی ازاد نسخه 404 |
|||||||||||||||||
08-02-2021، 16:16
آقا جمس کنین بساطتتونو ,
ای بابا ۰-۰
حالا ما فک کنم آتش بس کردیم اینا تا قیامت میخان بگن بس کنید ۰-۰ بابا تموم شد عه ۰-۰ چخه ۰-۰ برید خونتون ۰-۰ وایسادن انگار فیلمه میبینن ۰-۰
////////////////////:
08-02-2021، 16:18
(08-02-2021، 16:15)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره
08-02-2021، 16:18
(08-02-2021، 16:16)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آریییییییییی بگووووووووووو کشتی منو ۰-۰
08-02-2021، 16:22
خبر دار شدم جریان درست کردید ؟
![]()
بگو دیگه ۰-۰ جوون مرگ شدم بابا/:
انقده حرص خوردم انقده دعوا کردم انقده مخ ندارم/: چخه ۰-۰ خلم کردین ۰-۰ اه نمودید ۰-۰/: با اینکه نگرفتینم ولی ولم کنید ۰-۰/: گم روید ۰-۰ بزارید من بمیرم راحت شم ۰-۰/: ای خدا ۰-۰ فاز چسناله و چرت و پرت گفتنم زد بالا ۰-۰//: (08-02-2021، 16:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چخه ۰-۰ برو ۰-۰ تنهام بگذار ۰-۰ تو این بیابون بگذار به حال خودم عر بزنم ۰-۰ بروید ۰-۰ دیه بچمم ندادی ۰-۰ چخه ۰-۰/: دستور میدم یکی با من چرت و پرت بگه احساس تنهایی نکنم ۰-۰///:
08-02-2021، 16:27
(08-02-2021، 16:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وقتی مدیر لایقی چون داریم دگر جریان چرا ؟ ![]()
08-02-2021، 16:28
(08-02-2021، 16:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کردیمممممم بوووووووو دوباره خراب شد
08-02-2021، 16:29
(08-02-2021، 16:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاب حالا ک اصرار میکنی میگم @"BTS.ARMY" ط هم بگوش/: بلی بلی من وقتی کلاس هفتم بیدم یکی از همکلاسیام بی تی اسو دوس داشت و منم چون پیکسل میفروختم بهم گف ک عکس بی تی اسو بچاپم رو پیکسل حتی بهم پول هم داد بعد من و بابام رفتیم و سفارش دادیم.2 ماه تول کشید تا چاپ کنن نمیدونم چرا/: بعد پول دوستمو دادم ب خودش و گفتم اصن هنوز نداده!مدرسه ها ک تموم شد من رفتم سراغ پیکسل و اونو گرفتمش یعنی برا خودم شد و از اون موقع منم ارمی شدم/: رو جیمین هم کراش زده بودم بعد کلاس زبان ثبت نام کردم البته ادامشو و اونجا ی دختری بود ک می گف من بی تی اسو دوس دارم بعد منم ذوق زده با اون دختر دوست شدم اسمش مهسا بود و یروز بهم گف ک با جیمین رل زده/: و شمارشونو داره ی دوستی هم داره ک میره کره پیش اونا اون دوستشم میگف دوس دختر تهیونگه//: اسکل تر از اون من بودم ک باور میکردم/: بعدش این مهسا بهم شماره داد و شماره برا خارج ایران بود و گفت ک این شماره جیمینه! من شمارشو سیو کردم و زنگ زدم اما خاب سیمکارت کره ای ک نداشتم زنگ نخورد بعد مهسا گف ک من عکستو ب جان کوک نمیدونم جون کوک حالا هرچی نشون دادم و اونم از ط خوشش اومده/: بعد منم گفتم حتما باهاش رل میزنم صد در صد مطمئن باش! تو خانوادمون من و پارمیس نوه خاله مامانم فقط دختریم و بقیه نوه ها پسرن/: البته از طرف مامانم و کلا هم تو خاله خودم و مامانم فقط ما دختریم که این پارمیس هم بخاطر علاقه شدیدش به شوگا تام بوی شد/: خونشونم تو تهرانه و من یبار رفتم خونشون دیدم اتاقش کلا بی تی اسه! همه چیش هااااا همشوننن تا فرشش بی تی اس بود! بعدش من دیگ کلا از بی تی اس افتادم /: و الان عاشق پوبون شدم خیر سرم/: باهمم ازدواج کردیم/: این بود داستانم/:
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|