امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(07-02-2021، 21:58)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:55)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان پس انجمن کراش زده Dodgy  Big Grin

دعواس
ارهSad Big Grin
خب توچطوری. خوشگلم

من الان ک‌تو هستی خوبم ناناز♡
ولی ی خبر دسته اول Big Grin
اووووو بیا خصوصی
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
آگهی
(07-02-2021، 21:59)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:58)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهSad Big Grin
خب توچطوری. خوشگلم
مرسی بد نیستم
ط چطوری؟

شکرمنم خوبم
اون بچه ک باهاش عکس انداخته بودییدلم میخواد اینجا بود بغلش میکردم بوسش میکردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(07-02-2021، 22:01)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:59)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم
ط چطوری؟

شکرمنم خوبم

با اون بودی یا من/=
اه باز چت شدم
                               توهم زا نیست ...♡

(07-02-2021، 22:01)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی بد نیستم
ط چطوری؟

شکرمنم خوبم
شکر
عزیزم اون کلاس دومه اسمشم پارساعه Big Grin
ب من میگف خیلی باخالی منم همونجا ذوق مرگ شدم Angel
(07-02-2021، 22:02)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرمنم خوبم

با اون بودی یا من/=
اه باز چت شدم

وویی اشکال نداره. خوب شد توام دیدی وگرنه باید باز تگ میکردم Big Grin
منم خوبم

(07-02-2021، 22:03)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرمنم خوبم
شکر
عزیزم اون کلاس دومه اسمشم پارساعه Big Grin
ب من میگف خیلی باخالی منم همونجا ذوق مرگ شدم Angel

وایی جون من!!!؟
خیلی ناز و گوگولیی بود*-*
اهان
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Emmɑ
(07-02-2021، 21:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 19:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυη"
قبول دارم بعضی کیپاپرا بدن!! مثل این Telegh_01
@"AVA_MADI*"

فیکه اصلا!!

چی گفتی؟؟.____.
وقتی دو تا کیپاپر دارن حرف میزنن یه بچه نمیپره وسط!!
یاد بگیر بت نگن بی تر ادب!! :/
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-02-2021، 21:53)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:51)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا با فیسش مشکل داشتم Telegh_01 ( سخنی از استاد کوهیار )

ولی نه کلا همش استرس داشتم باهاش چت میکردم و اینکه پیشگیری بهتر از درمانه

آره مشاهده میکنم Telegh_01
عزیزم///: با من حرف زدنی چی؟استرس داری؟.-.
بله بله مشاهده کن/:

نه Telegh_01 اصلا الان فهمیدم با عزرائیل رل زدع بودم Telegh_01
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(07-02-2021، 22:05)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:02)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اون بودی یا من/=
اه باز چت شدم

وویی اشکال نداره. خوب شد توام دیدی وگرنه باید باز تگ میکردم Big Grin
منم خوبم

خخخ اره
اطلاعیه برام اومد خو Big Grin
+
شکر ک خوبی خوجملم^_^♡
                               توهم زا نیست ...♡

(07-02-2021، 21:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
همیشه بهترین ارسال کننده ای

تو گ.آ از وقتی اومدم
حسین سه بار بهترین ارسال کننده بود
خودم دو بار
آوا و صدرا یه بار .-.
بقیه یادم نی ....

من دومین بارع ک میبینم بهترین ارسال کنندم فک کنم قبلا هم بهترین ارسال کننده شده بودم ولی خبر ندارم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(07-02-2021، 21:06)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄
این چرا بن شد Undecided
@"Mahdi 1381"

از من نپرس. من نبودم. کو دسته گلت؟؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان