امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

@xsharamx
خوش بذگره
آگهی
(07-02-2021، 20:41)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ممد بی آزار
خواستم مطمئن شم بن شده .-.
صلوات محمدی بفرست
(07-02-2021، 20:40)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ممد بی آزار

صلوات ختم کن

اصل بده داداش .-.
(07-02-2021، 20:44)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ممد گاوکش انجمن تو بازی نمیام"
@xsharamx
باید دوباره شلیک کنم.

صلوات ختم کن باوا

(07-02-2021، 20:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:39)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄
(:
از اول من فهمیدم .-.
رفتم تو پ.خ هام دیدم یکیش خاکستریه .-.

جایزه میخوام .-.

بیا ی کفتر دارم پشت خونس آهنگایbts رو میخونه بدم جایزه بهت

(07-02-2021، 20:44)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:41)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات محمدی بفرست

صلوات ختم کن

اصل بده داداش .-.

فازت عوض شده یا آلزایمر گرفتی یا اشتب ریپ زدی:/
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(07-02-2021، 20:44)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@xsharamx
خوش بذگره
I'm ARMY Telegh_20
I'm BANGTAN Telegh_20

+ مخفف bts:bangtan boys Heart
@ممد بی آزار
ببین پسر جان:
شما که دوست ندارید،یک شب که خیلی خسته اید و دارید فیلم نگاه میکنید،ناگهان در بزنند و
یک مشت بخوابونن روی اون صورت خشگلت،ما ازت مراقبت میکنیم،تو رو ردیابی میکنیم،کت و شلوار مهمونیت رو آماده میکنیم،حتی ما راننده تاکسی شما هم هستیم،ولی بهتره با ما در نیفتی...
(07-02-2021، 20:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ممد گاوکش انجمن تو بازی نمیام"
@xsharamx
باید دوباره شلیک کنم.

صلوات ختم کن باوا

(07-02-2021، 20:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اول من فهمیدم .-.
رفتم تو پ.خ هام دیدم یکیش خاکستریه .-.

جایزه میخوام .-.

(07-02-2021، 20:44)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل بده داداش .-.

باعش (:

نه آخه واقعا تا حالا اصل ندادیم بهم...
آرمین 13/14 میانه .-.
(07-02-2021، 20:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات ختم کن باوا

باعش (:

آرمین 13/14 میانه .-.

مثل اینکع یادت رفت

صدرا 14/15 میانه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-02-2021، 20:52)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل اینکع یادت رفت

صدرا 14/15 میانه

بدبخت شدم/:
معلمم زنگ زد خونمون گفت فردا ساعت 7 از فصل 4 بصورت تلفنی ازت میپرسم/:
من چ موزی بخورم ؟
(07-02-2021، 20:52)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعش (:

آرمین 13/14 میانه .-.

مثل اینکع یادت رفت

صدرا 14/15 میانه

نه یادمه ولی چه عیبی داره آخه؟!
از شمالی .-.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRY2RmPExQqvbPMYhOYb0nttIsi4DZnHvAmSdKLM4jjLQndvAM&s

@"ѕєнυη"

(07-02-2021، 20:54)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل اینکع یادت رفت

صدرا 14/15 میانه

بدبخت شدم/:
معلمم زنگ زد خونمون گفت فردا ساعت 7 از فصل 4 بصورت تلفنی ازت میپرسم/:
من چ موزی بخورم ؟
تو گوگل سرچ کن دعای لغو امتحان

یا سرچ کن دعای جذب بلای معلم
(07-02-2021، 20:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل اینکع یادت رفت

صدرا 14/15 میانه

نه یادمه ولی چه عیبی داره آخه؟!
از شمالی .-.

هیچ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان