امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(07-02-2021، 20:17)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@red_Queen
چه خبرا Telegh_08

بازماندگان اوایل ۲۰۲
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(07-02-2021، 20:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از همه Undecided
واقعا میگم خیلی خوبین/=
تیکه انداختنت جای کار داره .-.
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(07-02-2021، 20:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از همه Undecided
واقعا میگم خیلی خوبین/=

ممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-02-2021، 20:18)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:10)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لز عمته خیار شور
مافقط رفیقیم لز نیستیم حرف دهنتو بفهم///:
ازت طلاق میگیرم دیگ
لز خودتییییییییی
ط خودت رفیق نداری پسر باش ها؟؟خوبه ب ط هم بگن لز بیترادبیت؟

اگه قرار بود بگن میگفتن گی

(07-02-2021، 20:17)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:////////
میخوای ساییدن واقعی رو نشونت بدم؟!
لطفا کاری نداشته باش با bts و کره و چیزای مربوطه!!

باشه من چنان قانع حرفای شما شدم که به جومونگ که سهله به کره شمال هم هیت نمیدم

از آخرین باری که فکر کردم نزدیک 20 دقیقه گذشته انشالله دیگه تا ابد فکر نکنم

Telegh_08
باعش پس تو هم به اکیپم واردی اسمش:
خواهان_نابودی_بدی های_@"Mahdi 1381"
(07-02-2021، 20:23)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما من هیز نیستم/:
ادم با ادم فرق داره میمون/:
مهریمم حلالت فقط زود طلاقم بده

میدونی چرا طلاقت دادم چون نمیتونستی نیاز های منو برطرف کنی به فکر کردن روی اوردم
///:
هنوز طلاقم ندادی/:
ب بابام گفتم فردا وقت محضر بگیره بعدشم ناهار میبرتمون بیرون
فرداش هم قراره جشن طلاق بگیرم حتما بیا ها//:
(07-02-2021، 20:23)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما من هیز نیستم/:
ادم با ادم فرق داره میمون/:
مهریمم حلالت فقط زود طلاقم بده

میدونی چرا طلاقت دادم چون نمیتونستی نیاز های منو برطرف کنی به فکر کردن روی اوردم
واقعا چیز بدی بود یا ذهن من منحرفه؟! Telegh_01
(07-02-2021، 20:26)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو تا اهنگو خیلی دوست دارم تقدیم میکنم به شما دو تا
@Baranis
باران باران بارن عشق من باران بارانه باران عشق من باران باران ای باااااااااااااران
@red_Queen
نفس نفس نفس نفس
تا اینجاشو یادم بود

حاجی فازت میزون نیس انگار

کمتر بزن خداییش
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(07-02-2021، 20:06)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:04)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواستم اشتی کنم خودت نخواستی. به &$ مم که نخواستی

آخه &$ هم نداری مشکلی نیست بعد از 123456789 شناختمت ینی فاصله بین پیام خصوصیم تا بن شدن 5 دقیقه نشد

(07-02-2021، 20:05)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشور
بهم بر خورد.-.

بر نخوره من اصن نمیدونستم وجود داری والا

(07-02-2021، 20:05)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشور
بهم بر خورد.-.

حالا اگه واقعا دوست داری میتونی شماره بدیم آها البته شما لز بودین ببخشید یادم رفته بود

تو انقد اسکلی که بعد از پیام من رفتی تو عکس شخصی از خود یه عکس گذاشتی ایا تا حالا چهره ممد گاوکش دیده اید؟؟ خیلی نایابه. اسکل جان اینم تقصیر منه؟ من تنها باری که بنت کردم همون دفعه بود که خیلی زر زدی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(07-02-2021، 20:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 20:26)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Baranis
باران باران بارن عشق من باران بارانه باران عشق من باران باران ای باااااااااااااران
@red_Queen
نفس نفس نفس نفس
تا اینجاشو یادم بود

حاجی فازت میزون نیس انگار

کمتر بزن خداییش

عوارض گل کشیدنه

@Bara‌nis
@red_‌Queen
نفس نفس نفس نفس
تا اینجاشو یادم بود

(07-02-2021، 20:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا چیز بدی بود یا ذهن من منحرفه؟! Telegh_01

قطعا ذهنت منحرفه
تو از کجا میدونی اسمش نفسه :/
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان