امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(07-02-2021، 19:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 19:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو Telegh_01
من پسرم Telegh_01
باعش میبخشمت :/
دیگه تکرار نشه لطفا ^^
تو دومین نفری هستی فکر میکنی دخترم :/
شاید من اشتباه فکر میکنم!! 0-0

قبل از اینکه تو بیایم میگفت من کاری ندارم ک یهو اکانتای +18 زد نبخشش(:

اون هیت هاشو فراموش نمیکنم و نمیبخشم...
ولی اون +18 ها که به من مربوط نیست! .-.
آگهی
(07-02-2021، 19:28)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 19:13)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفاتونم اصلا درست نبود آقای ب ظاهر محترم
واقعا یعنی چی ک از من چیزای مثبت ۱۸ بزارع ها
خودت خجالت نکشیدی اینو گفتی Sad
چرا به ظاهر محترم من کجام محترمه ببخشید تو جواب شما ولی فاطمه هیچ کاری نمیتونی بکنی به همین خیال باش بله در صورتی که من اسمی از اون سایت اوردم چون اون موقع بچه بودم و به صورتی کاملا تحاجمی علاقه به دانستن انگونه مسائل داشتم اگه نمیبخشی برم اگه میبخشی و شرط داره بگو تا انجام بدم

به خو حدقل تگ کن/=
بعدم بی ادب Dodgy
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(07-02-2021، 19:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد هر کی اسم ممد گاو کشو بیاره خره

سوس ماست!
 سپاس شده توسط Mohlek
(07-02-2021، 19:29)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 19:27)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوم  باشه ولشSad
+
این آقای ممد گاوکش اومده بود دفع قبل خیلی تهمت بهم زد بعد چیزای بد بهم‌گف
از اون موقع تا الان ی بار نشده بیام تو گپ آزاد و بهم‌نگن گاوکشSad
الان اقا اومده معذرت میخواد
بعد اون همه توهین ک ب من شد..

اخه یعنی چی این ممد گاوکش همه کاربرارو. مورد توهین و اینا قرارداده
توهم نمیبخشی ها
باشه
اصن باپسرا حرف نزنیم خیلی بهتره

هیچی خواستم بدون میتونی بن کنی یا ن/=
دیدم نمیتونی

چشم‌خواهریSad
این خیلی بی ادب بود من ک کاریش نداشتم
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
@ممد بی آزار چ گیم هایی داری؟

ارسالات پاک شده بود نفهمیدم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(07-02-2021، 19:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ط خودت گفتی هاها
 سپاس شده توسط Mohlek
(07-02-2021، 19:29)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش بالا سرته^_^
اصن حالا که اینجوریه منم امیرحسام سگ کشم , والا
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(07-02-2021، 19:06)ممد بی آزار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریناز خانوم عذر میخوام
اقا صابر ای کاش زمین دهن وا میکرد منو میخورد اون حساب رو درست نمیکردم الهی اون روز پاک شه
آنسیل خانوم 14 ساله ببخشید بهت گفتم کیک خامه ای بچه بودم

عجب
(07-02-2021، 19:31)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 19:29)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم‌خواهریSad
این خیلی بی ادب بود من ک کاریش نداشتم

چشمت بی بلا
افرین خواهریم تا منو داری غم نداریSmile
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
@محمد حسین جان

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان