امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

خخخخخ
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
آگهی
آرمینم...
خخخخ داشتم فکر میکردم مثل آقا جاوید نام کاربریمو عوض کنم :")
(07-02-2021، 0:29)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ

جان؟ .-.
(07-02-2021، 0:01)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 23:56)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تازه نم بارونم  بود^_^♡
هوای دونفری سردی بود  Big Grin

از اونجایی ک با عزیزم اخطار گرفتم احتمالا دختر Heart
*_*
چه عالی چه پرتقالی Big Grin  Big Grin

آری اری کاش بودی باهم میرفتیم بیرون عشق جان*_*♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(07-02-2021، 0:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینم...

۵ تا اکانت زدم، هر ۵ تاش بن شد -_- فکر میکردم اینم بن میکنن، واسه همین اسم درست و حسابی انتخاب نکردم براش -_-
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
(07-02-2021، 0:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 0:00)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه کار جدید چی هس جوجو جان؟¿♡
+
نخیر این چ حرفیه خودت میدونی ک برام‌عزیزی
باور کن این چن روز نمیومدم گپ آزاد امروز اومدمSad
هوممم داداشم یه مغازه اجاره کرده چندروز دیگه بازش میکنه و من لباس میفروشم ^^
خخخ باورت نشه شاید ولی یه زمانی یکی از فامیلامون منو کنار چند جعبه میوه میزاشت و کنار خیابون میفروختمشون ^^
کسبم خوب بود...با آهنگ های bts Heart
اههههه لباس که میفروشم...ایشششش زنا میان
اه از زنا خوشم نمیاد
تازه چون دزدی زیاد میکنن....دزدی کنن اعصابم بهم میریزه شاید با یه میله ای چیزی زدم کشتمشون...
اه دخترا هم شاید بیان و بدترررررر ://///
ولی من برای کسب سرمایه با سختی ها مقابله میکنم
کم میام فلش ولی اگه نرم پول نتمو هم که اینا دیگه نخواهند داد....بدتر افسرده میشم
وای فکرشو بکن منه خجالتی فروشنده بشم...داداشم میگه زبون نداشته باشم نمیزاره کار کنم :/
اولین تجربه لباس فروشی (:

+ تو هم برام عزیزی ^^
عا منظورم اینه که مجبور نیستی باهام کاری داشته باشی همین ^^
واییییییی
خعلییی
خعلییییی
بسیارررررر
خوشحالم برات
این میتونه موقعیت خیلی عالی برای ارتباط گرفتن با مردم و یا خارج شدن از اون نجاتی بودن باشه
این ب فن دیانت کمک میکنه و از تو ی ادم اجتماعی میسوزه
من مطمعنم ک تو حتما حتما میتونی عالی بشی و کارت دو درس انجام بدی و مشتری جذب کنی*_*♡
برات آرزوی موفقیت میکنم عزیز دل♡
+
مرسی لطف داری ب من Heart
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(07-02-2021، 0:32)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 0:29)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ

جان؟ .-.

گلوم میخاره :/
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط Prometheus
(07-02-2021، 0:38)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 0:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینم...

۵ تا اکانت زدم، هر ۵ تاش بن شد -_- فکر میکردم اینم بن میکنن، واسه همین اسم درست و حسابی انتخاب نکردم براش -_-

۵ تا/=
بعد هنوز مدیری
من ی دونه زدم بن شد از خجالت مردم
حیا کن مرد Undecided
                               توهم زا نیست ...♡

(07-02-2021، 0:40)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 0:32)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟ .-.

اوه اوه کرونا برو اونطرف :/
خخخخخ منم گلوم یجوری شد بی ترادب :////
با ابنمک بشور ://///////////
(07-02-2021، 0:40)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 0:38)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ تا/=
بعد هنوز مدیری
من ی دونه زدم بن شد از خجالت مردم
حیا کن مرد Undecided
اره، پنج تا بود بنظرم !
اخه منو اشتباه گرفته بودن با یکی Undecided وگرنه خلاف نکرده بودم -_-

(07-02-2021، 0:42)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 0:40)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه کرونا برو اونطرف :/
خخخخخ منم گلوم یجوری شد بی ترادب :////
با ابنمک بشور ://///////////
شنیدم شماره دخترای مردمو میگیری؟ درسته؟ :-|
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان