امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(06-02-2021، 8:39)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال عایا میدانید من دیشب ۳ خوابیدم؟؟ ۰-۰ دیشب بابام  گفت بگیر بخواب چشات گود افتاده زشت شدی ۰-۰:/
منم اومدم حاضر جوابی کنم گفتم زیبایی که مثل خورشید نمایان است چه حاجت به بیان است؟؟ هیچی دیگه لپ تاپو ازم گرفت منم تا ۳ داشتم پشه میشمردم ۰-۰ :///

زیبایی تو یکم پنهان کن چشام کور شد.
مگه مجبوری اخه

اونی چان شما مگر میتوانی از تابش خورشید کم کنی؟؟ خو منم همینم دیگه راه حلش اینه عینک دودی بزنی ۰-۰
خو چیکار کنم اونی چان عادت کردم خوابم نمیبره ۰-۰ &^&
یا پشم ۰-۰
اونی چاااااااان من تازه الان فهمیدم شکلک برای پاسخ دادنم کنار صفحم نیس &^&
یا ابرفرضضضضضض ۰-۰
من به تنظیماتش دست نزدممممم۰-۰
جنی شدهههههههه ۰-۰ :////
آگهی
(06-02-2021، 8:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:36)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو جدیدا دو تا انیمه ناب دیدم . خخخخ فاز باحالی میده

واقنی اونی چان *-* اسمش چیه؟؟ چ ژانریه؟؟ منم میخام برم ببینم *-*

Gj club
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضیا سوالا خودمم نمیدونم چ شری نوشم -_-

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210206-092208-482.jpg

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210206-092132-326.jpg
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(06-02-2021، 8:41)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:39)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مجبوری اخه

اونی چان شما مگر میتوانی از تابش خورشید کم کنی؟؟ خو منم همینم دیگه راه حلش اینه عینک دودی بزنی ۰-۰
یا پشم ۰-۰
یا ابرفرضضضضضض ۰-۰

واقعا چجوری ای همه نوشتی:////////////////
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(06-02-2021، 8:41)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:39)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مجبوری اخه

یا پشم ۰-۰
یا ابرفرضضضضضض ۰-۰

خیلی شکلک میفرستادی کلا محرومت کردن حتما‌.
خب من عینک دودی ندارم .
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(06-02-2021، 8:43)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقنی اونی چان *-* اسمش چیه؟؟ چ ژانریه؟؟ منم میخام برم ببینم *-*

Gj club

مرسی اونی چان حتما میرم ببینم *-*
(06-02-2021، 8:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا پشم ۰-۰
یا ابرفرضضضضضض ۰-۰

خوش به حال شما دخترا لازم نیست برید سربازی
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(06-02-2021، 8:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا پشم ۰-۰
یا ابرفرضضضضضض ۰-۰

استاد چه کنم زیاد حرف میزنم تایپمم اینجوری شده ۰-۰
انقده ام با این لپ تاپه ور رفتم عینهو این هکر مکرا فاز میگیرم تایپ میکنم ۰-۰ :////
ولی تف که با گوشی تو هیچ سایتی نمیتونم بنویسم اصن حس میکنم زنجیر شدم بوخودا ۰-۰ ://///
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(06-02-2021، 8:24)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 23:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا فرزندم منم ندارم (:
از اونجایی که برات نمیخرم...باید این پدرخواندمو مجبور کنم بخره
دارم آرمیش میکنم باورم نمیشه Telegh_01
به نظرم به پدرومادرت نگو آرمی ای چون عصبانی میشن و نمیزارن آرمی باشی مثل آلما!!
پریناز به وب بی تی اسم اومد .-.

بابایی شایده باورت نشه ولی من به زور به بابام موزیک ویدیو پسرا رو نشون میدم هر شبم یه آهنگ آروم مث زیرو اوکلاک و نمد باترفلایو براش میزارم راحت میگیره میخوابه ۰-۰
تازه همش میکس نمد عکسشونو نشون میدم بابام میگه والا قدیما دخترا یه نمه حیا داشتن راس راس نمیومدن مث دخترا من عکس پسر به باباشون نشون بدن ۰-۰
آجیمم آرمی کردمش تازه اون وعضش از من خراب تره جیمینو به بابام نشون میده میگه بابا میخوام با این ازدواج کنم این دوماد آیندته ۰-۰ ://////////////

(05-02-2021، 23:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوتییییی
تو الان منظورت این بود که میدونه ولی خودش نمیدونه که میدونه Telegh_01

ینی واقنی نشستی دو ساعت ویدیو چک گرفتی بررسی کردی @-@ عژب ۰-۰

(05-02-2021، 23:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدرا بوی سوختنی الان اینجا رو پر میکنه Telegh_01
http://www.picc.ir/uploads/161255862143081.png
@"AVA_MADI*"
1

بعد اونوخ به من میگن حرص میدییییییییی بابایی آماده تلافی باش لباس رزمت یادت نرهههه ۰-۰ ://

(05-02-2021، 23:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما قدرتمون بیشتره بنابرین پیروز میشیم

ساقیت کیه؟

تایتانا رو بیارم جلو چش و چالت قدرت واقعی را بنگریییییی ۰-۰
چمد والا ۰-۰ فهمیدی به منم بگو ۰-۰ من اصن نمدونم معنیش ینی چی :////

خوشم میاد همتون بیست و چهار ساعته شبانه روز در خدمت گذاری اینجا پلاسینا ۰-۰
هومممم....
هعییییی منم از اون آبجی ها میخوام :|
بسه نگیا دلم خواس!!

عاره یه بار خوندم فهمیدم قاط زدی دومین بار سوتیتو فهمیدم :|

عاره یه بار انتقام گرفتم (: انتقام شیرین (:
باش پوشیدم...آمادم (:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
@"Mahdi 1381"

هر چقدر مثلا سطح آکواریم کمتر باشه فشار روش بیشتره؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان