امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 23:08)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 13:43)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم :/
منم زیاد اهل بغل و اینا نیستم ماچ از راه دور میفرستم:/
خیارشور بی شوری
مچکر

منم دوست دارم :/
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(03-02-2021، 23:58)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم شما بازارچه برپا میکردید یا نه ولی چندبار تو بازارچه مدرسه پلاستیک فرد اعلاء یافت شده بود :-|

اره ماهم داشتیم :/
به به.... به به :///
شمعا یخ زدن و آب نمیشن‌...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
عجب 129f
لطفا انقدر فکر نکنید خدایی نکرده یه وقت کور میشید انقدر به خودتون فشار میارید.
@"Rasha_rap"
@Musalick

(04-02-2021، 0:00)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:58)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم شما بازارچه برپا میکردید یا نه ولی چندبار تو بازارچه مدرسه پلاستیک فرد اعلاء یافت شده بود :-|

مطمئنید جایی که شماها میرفتید مدرسه بوده؟
@sclvrFox
@"Rasha_rap"
@Musalick
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
یا پروردگار
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
(03-02-2021، 23:50)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما سر کلاس سیگارم روشن میکردیم :////
البته فیلمای فکر انگیز که خب همیشه میدیم ؛
گوشی یه حالتی میزاشتیم تو کیف بعد هی باهاش فکر میکردیم:/

ههی جوونی یادت بخیر...

ماتو کلاسمون تخته هوشمند داشتیم :/ بعد روش فیلمای فکر انگیز میزاشتیم نگاه میکردیم :/

ما تو مدرسه هنوز که هنوزه سیگار میبریم :///// خیلی میچسبه :/

ما خودمون رو معلمامون تمرکز میکردیم و فکر میکردیم ,
تازه یبار م با دبیرمون دعوا افتادیم کتک کاری کردیم

(04-02-2021، 0:43)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Rasha_rap"
@Musalick

(04-02-2021، 0:00)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
@"Rasha_rap"
@Musalick
خب آره مدرسه بوده  و چیزای جالبی اونجا یاد گرفتیم  Telegh_01
ناشناس
(04-02-2021، 0:43)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Rasha_rap"
@Musalick

@sclvrFox
@"Rasha_rap"
@Musalick

4fvf
(03-02-2021، 22:53)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 22:32)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست سایت هستش میتونی مطمئن بشی
یهراهنمایی کنم بهت اسم هرشرکت اینترنتی رو بااین پیامک استعلام بگیر۳۰۰۰۶۰۸۲
رفیقم ی مدت توی بادران بود درکل اول تا اخر بی فایده بود چون محصولی وجود نداشت گلد کوییس نیوشا نفیس اینا هم هستن که هرکدوم یه فعالیت دانرن
ولی بیز هشت سال فعالیتش بامجوز و کلی محصول مفید و معین داره
بیا وارد شو تیم خودم Big Grin

من حوصله فروش محصول ندارم
شبکه ساری فقط
مال شمام ک اصلا اینجوری نیست
محصولات شما هم فروش نمیره الان خواهرم ی کارتن از همون دکتر بیز داره ک رو دستش مونده/=

تو چطور رفتی اونجا

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210203-234018.jpg
خیلی جالبه
نکنه تو میبینی/=
@"ѕσℓιηα"
خب دیگه باید یه کار که قبول میکنی انجامش بدی من خودم یه مد ت کوتاه وارد شدم ولی فروش خوبی دارم
به قول لیدرنتورک مال همه است ولی همه واسه نتورک نیستند 
چرا اتفاقا هستش ازفروش مجموعم داریم محصولات واقعا جوابگو بسته به نیاز طرف خب
........
اره واقعا جالبیش خیلی تاثیرگذار
نه حدس گفتم خب  
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 76
(03-02-2021، 21:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 21:38)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس هاست بوده

آره هاست بود

اینو بخون

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=287187&page=28

@"Араш R♡" بپا هاست گرون نشه رمان شهر زمین گیر بشه :|

@"Offed" منو بزار تو تصورات

هاست همه جوره گیر میاد از
هاست 1 گیگ 3000 تومنی داریم
هاست 1 گیگ یک ملیونی هم داریم حالا برای چی گرونی و ارزونی داره نمیدونم دیقا
بعد هم فعلا میخوام سایت رو ببندم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 76

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان