امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 7:20)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 22:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یارو پرینازم هیتر اکسوعه
اون کی پاپر واقعی نیست(:
میدونی چی میگم که؟

هیتر هیچ گروهی نیستم ولی هر کی به بی تی اس هیت داد بهش هیت میدم

پس هواست باشه چی میگی

میدونم آخه اینجوری که کی پاپر و فنش محسوب نمیشی فقط فن بی تی اسی اونم احتمالا فقط عاشق قیافشون!! ۰-۰
بعدشم اینجا هیچ اکسوالی آخه بهت گیر نداد یا هیت نداد که تو میخواستی هیت بدی!! 33
من نمیخوام از کسی دفاع کنما فقط چیزی که خودم فک میکنمو میگم!
بعدشم یه کم باورش برای من سخته که دث نوت و اتکو کمتر از سه روز دیده باشی ۰-۰ 12
آگهی
(03-02-2021، 8:07)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 7:46)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"♡Араш R♡" ما ک نفهمیدیم اسمت امیررضاس یا آرشع

چطور؟

تو انجمنت نوشتی امیررضا اسمتو

خلاصه‌ای از سامانه‌های دانشجویی :

- ثبت‌نام شما به علت ثبت نشدن کد تاییدیه تحصیلی مقدور نمی‌باشد
- ثبت‌نام شما به علت عدم احراز معافیت تحصیلی مقدور نمی‌باشد
- ثبت‌نام شما به علت تداخل لوزالمعده و پیاز مغزی امکان پذیر نمی‌باشد
- چون می‌خوایم بادهای موسمی رو به شقیقه پیوست بدیم ثبت‌نام برای شما امکان‌پذیر نمی‌باشد
- بذار خیالت و راحت کنم کلا باهات حال نمی‌کنم هیچی هم برات مقدور نیست !
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(03-02-2021، 8:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 8:07)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور؟

خلاصه‌ای از سامانه‌های دانشجویی :

- ثبت‌نام شما به علت ثبت نشدن کد تاییدیه تحصیلی مقدور نمی‌باشد
- ثبت‌نام شما به علت عدم احراز معافیت تحصیلی مقدور نمی‌باشد
- ثبت‌نام شما به علت تداخل لوزالمعده و پیاز مغزی امکان پذیر نمی‌باشد
- چون می‌خوایم بادهای موسمی رو به شقیقه پیوست بدیم ثبت‌نام برای شما امکان‌پذیر نمی‌باشد
- بذار خیالت و راحت کنم کلا باهات حال نمی‌کنم هیچی هم برات مقدور نیست !
اسم اصلیم ارشه(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 24
(03-02-2021، 8:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 8:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم اصلیم ارشه(:

جالب شد
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(03-02-2021، 8:18)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 8:11)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم آخه اینجوری که کی پاپر و فنش محسوب نمیشی فقط فن بی تی اسی اونم احتمالا فقط عاشق قیافشون!! ۰-۰
بعدشم اینجا هیچ اکسوالی آخه بهت گیر نداد یا هیت نداد که تو میخواستی هیت بدی!!  33
من نمیخوام از کسی دفاع کنما فقط چیزی که خودم فک میکنمو میگم!
بعدشم یه کم باورش برای من سخته که دث نوت و اتکو کمتر از سه روز دیده باشی ۰-۰ 12

اینجا کسی بهم نپیچید قبلش تو یه سایت کیپاپ فعالیت میکردم که اکسو ال ها هی به ارمی ها هیت میدادن اون موقع تعدادشون از آرمی ها بیشتر بود از اون سایت برا همیشه لفت دادم تا اینکه دیروز با اینجا اشنا شدم فکر کردم اینجا هم از این خبراس ولی دیدم نه اینجا کاربراش آروم ترن بجز اون ممد گاو کش کثافت

پس نتیجه میگیریم نباید به اکسوالا هیت بدیم چون خیلیاشون بی تی اسو دوس دارن و بهش هیت نمیدن اوناییم که هیت میدن با اسم اکسوال میان وگرنه اکسوال فیکن!
(03-02-2021، 8:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم اصلیم ارشه(:
ط اخطار داری ک ن کاربر حرفه ای میشی ن نویسنده؟
در همچین روزی
من در ساعت 5:05 دقیقه عصر
به دنیا آمدم
LEGENDRY ANDROID
Everything is Temporary(:
(03-02-2021، 8:59)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 8:58)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در همچین روزی
به دنیا آمدم
LEGENDRY ANDROID

آواتاراتو خودت طراحی میکنی

تولدت هم مبارک
بله
توی کامپیوتر سیو میکنم میارم توی گوشیم و توی گوشیم تغییرش میدم دوباره میارم توی کامپیوتر.
بعضی وقتا هم از یک نرمافزار اشتفاده میکنم.
مرسی(:
(03-02-2021، 8:58)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در همچین روزی
به دنیا آمدم
LEGENDRY ANDROID

مبارک باشه. کیک تولد بخر بیا
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-02-2021، 9:03)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 9:00)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
توی کامپیوتر سیو میکنم میارم توی گوشیم و توی گوشیم تغییرش میدم دوباره میارم توی کامپیوتر.
بعضی وقتا هم از یک نرمافزار اشتفاده میکنم.
مرسی(:

خیلی قشنگن تولد منم هفدهمه

فقط اگه دقت کنی رو پیشونیش یه چیز سفیده میتونی اونم بر داری
اون چیز آبی؟خخخ
نه اون LED اندرویده.
همه اندروید ها اینو دارن.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان