31-01-2021، 15:22
تنها بودن تا یه دورهای ترس داره،
بعد از اون دوره دیگه با کسی بودن برات ترس داره!
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
|||||||||||||||||||||||||||||
31-01-2021، 15:22
تنها بودن تا یه دورهای ترس داره،
بعد از اون دوره دیگه با کسی بودن برات ترس داره!
31-01-2021، 15:30
امیدوارم یه روز که از خواب بیدار میشی
دلتنگم بشی اما بیشتر از این امیدوارم روزی برسه که از خواب بیدار بشم و دلتنگت نباشم
31-01-2021، 15:49
وتورا به هیچ اتفاق بهتری نخواهم داد#جانا
31-01-2021، 17:28
میگیره از تو سَرَم دَرد ، چشام از گریه وَرَم کرد (: صورتم شکسته تَنَم زرد ، نگام خسته بَدَن سرد ((((:
دیروز گریستم برای تمامی روزهایی که گرفتار، خسته و یا عصبانی بودم...برای تمامی روزها و تمامی نگرشهایم! برای تمامی لحظاتی که سبب بیحرمتی، بیاحترامی و جدایی از خودم شده و موجب شده بود، انعکاس رفتار دیگران در من چنان باشد که خود نیز همان رفتار را با خودم داشته باشم.دیروز برای تمام تلاشهایی که کرده بودم تا دیگران دوستم بدارند گریستم!
اریانفربرای تمامی خواستههایی که میسّر نشد و برای تمامی کارهایی که فقط به خاطر خشنودی اطرافیانم انجام دادم و بازتاب آن در خودم جز خلا روحی، درد جسمی و خستگی بیحد، چیزی نبود! دیروز گریستم چـون گاهـی جز گریه کاری نمیتوان کرد ... دیروز گریستم به این خاطر که رنجیده بودم، به این خاطر که مرا رنجانده بودند و به این خاطر که منِ رنجور راهی نداشتم جز اینکه در دردی عمیق فرو روم زمانی که در این درد فرو میروی رنج تو را بیدار میکند. دیروز گریستم به خاطر این که خیلی دیر شده بود و به خاطر این که وقتش رسیده بود! دیروز گریستم به این خاطر که روحم به تمامی چیزهایی که نیاز بود بدانم واقف بود. دیروز با تمامی روحم گریستم و او را راضی کردم حالِ بسیار بدی داشتم امّا در میان گریههایم احساس رهایی می کردم... پارت ۱
میخوام امشب قصه ی زندگیمو براتون بگم
ب نام خدا دلیل زندگی کردنم رفت
31-01-2021، 21:35
★彡 من مغرور تریـن دلتنگ ایـن شهرم! 彡
31-01-2021، 23:59
بعضیها یک جوری میگویند خودت باش، انگار ما خوشِمان میآید که بخشهایی از وجودمان را پنهان کنیم یا وانمود کنیم آدمی هستیم که دیگران میخواهند. ما گاهی به اجبار نقاب میزنیم چون این نقاب یک سپر دفاعی است. چون آدمهای زیادی، از شدّتِ فشارِ قضاوت و آزارهای کلامی بابت چیزی که هستند، خودکشی میکنند. چون ما گاهی اوقات به شکل عجیبی بیرحم و آسیب زننده میشویم. چون فکر میکنیم فقط یک روشِ زیستن وجود دارد و آن شیوهی زندگی ماست و هر کسی شبیه ما نباشد قابل تحمّل نیست. چند بار با کلامِمان دیگری را لِه کردیم؟ بدتر از همه این است که خودِ نبودن و پنهان شدن زیر نقاب هم "درد" دارد! طاقت فرساست و رنج آور. برای همین آدم گاهی در زندگیاش در جستوجوی کسی است که در کنارش احساس امنیت داشته باشد، حس خوب قضاوت نشدن، پذیرفته شدن برای چیزی که هست، بینقاب، عریان، یک خودِ حقیقی و عاری از پسندهای دیگران.
اریا نفرپارت ۲
01-02-2021، 0:32
خیانت اِلزاما همخوابی با یک نفر دیگه نیست!
پنهان کردن ساده ترین اتفاقاتی که طرفت باید بدونه ولی نمی دونه اصلِ خیانته?
01-02-2021، 0:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2021، 0:51، توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ.)
خیلی خوبه که بعضیا ﺑﺪﻭﻧﻦ ﺍﮔﺮ چیزی ﺭﻭ
ﺑـﻪ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺭﯼ ﺍﺯﺳﺎﺩگیت ﻧﻴﺴﺖ ، بلکه
ﺩﺍﺭﯼ ﺣﺮﻣﺖ ﻳﻪ ﺭﻭﺯﺍﻳﯽ ﺭﻭ ﻧﮕﻪ
میداریﮐﻪ ﺍﻭﻧﺎ ﻳﺎﺩﺷﻮﻥ ﺭﻓﺘﻪ
حرمتی که واسه امثال بعضی ها فقط ی واژه غریبس!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|