امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

هر از گاهیم که قاطی میکنم مقصر آواست
همش حرصم میده (:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(30-01-2021، 15:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1477114023605-nazweb-ir_a8fd5.jpg
ناموصا این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی ؟
آدرس بده xD

ببین اینا فقط خارج ایران هس تو ایران همه نچرال بیوتی هستن Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-01-2021، 15:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی ؟
آدرس بده xD

وطنم پاره ی تنم...
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(30-01-2021، 15:45)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:41)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ Sad

هوف
ولش
بزار ی چیزی بگم یکم شاد شی
دیشب بالاسریم(ی جور مدیرم)
امده بود با پسرش
بعد برا پسرش ک چایی بردم پام گیر کرد ب عسلی چایی ریخت رو گوشی پسرع
اخ از خجالت مردم حالا اون وسط هی با دسمال معذرت میخواستم
پسره چشاش از تعجب چار تا شد باباهه هم ک اصلا نگم بهتره
فقط خداروشکر گوشیش هیچی نشد Blush
خخخخخخ
عجبا شانس اوردی
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(30-01-2021، 15:52)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش حرصم میده (:

*_*♡

(30-01-2021، 15:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:45)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوف
ولش
بزار ی چیزی بگم یکم شاد شی
دیشب بالاسریم(ی جور مدیرم)
امده بود با پسرش
بعد برا پسرش ک چایی بردم پام گیر کرد ب عسلی چایی ریخت رو گوشی پسرع
اخ از خجالت مردم حالا اون وسط هی با دسمال معذرت میخواستم
پسره چشاش از تعجب چار تا شد باباهه هم ک اصلا نگم بهتره
فقط خداروشکر گوشیش هیچی نشد Blush
خخخخخخ
عجبا شانس اوردی
اره بخدا
بعد اون دیگه از خجالت مردم
پسره هم گاهی نگام ک میکرد اب میشدم
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-01-2021، 15:51)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی نکنم که نمیشع....
میشم مثل قبلم.
کسی تحملم نمیتونه بکنه...
فضای مجازیمو نبین تو دنیای واقعی روزی صدبار نفرین مرگمو میکنن (:
این کاری ک تو میکنی خیر نیست اخه
بیا خصوصی/=

بعدم چرا باید پسر ب این خوشگلی و ماهی رو نفرین کنن جوجوی من Heart
من خودمم نمیدونم دوسش دارم یا نه....
باعش
نمیزارن آزاد باشم.... مثل یه زندانیم که در صورت مشاهده اعتراض یا اقدام به فرار بدترین شکنجه های روحی و جسمی رو روم پیاده میکنن Heart
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(30-01-2021، 15:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:51)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کاری ک تو میکنی خیر نیست اخه
بیا خصوصی/=

بعدم چرا باید پسر ب این خوشگلی و ماهی رو نفرین کنن جوجوی من Heart
من خودمم نمیدونم دوسش دارم یا نه....
باعش
نمیزارن آزاد باشم.... مثل یه زندانیم که در صورت مشاهده اعتراض یا اقدام به فرار بدترین شکنجه های روحی و جسمی رو روم پیاده میکنن Heart

اینا رو راس میگی عزیزم؟¿♡
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-01-2021، 15:52)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش حرصم میده (:

درد به من چه ۰-۰ خعلیم خوبه این روحیه پیر گونت شاد میشه خو ۰-۰ :/
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(30-01-2021، 15:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وطنم پاره ی تنم...

راس میگم دیگه
باور نداری ی نگاهی ب اینستا بنداز*_*

(30-01-2021، 15:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش حرصم میده (:

خوب میکنی خوشگل اجی
حرص دادن بعصبا براشون بهتره Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Mohlek ، ᗩᐯᗩ⁷
(30-01-2021، 15:57)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وطنم پاره ی تنم...

راس میگم دیگه
باور نداری ی نگاهی ب اینستا بنداز*_*

(30-01-2021، 15:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب میکنی خوشگل اجی
حرص دادن بعصبا براشون بهتره Big Grin
ن باو اینستا نمیخواد که ؛
آدم از در بره بیرون دو سه تا داف میاد جلوش کلا زندگیشو یادش میرع xD
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان