امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

(29-01-2021، 20:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دقت کن داداش
حرفت درست
ولی پایگاه الاسد ک زد ایران , نمیدونم فهمیدی هیچی کشته نداد , چند تا موشک اصا نرسیدن ب مقصد , رسوایی بود
گنبد اهنین هنوزم قدرتشو داره
بازم میگم من خودم از یهود بدم میاد , ولی واقع بینم
جدا اصا از اینا
اصا همه حرفا شما متین
کشوری ک متحد اول قدرت نظامی دنیاس چجوری زورش ب ما نمیرسه؟
ترامپ رو یادته؟ میگف ایران زیاد حرکت بزنه مجبوریم از موشک های فراصوت قاره پیما رونمایی کنیم!
بعد ایران الان چجوری میخواد واشنگتن دیسی رو بزنه؟
نکنه با کمک های روس که همین پدافند s400 ک داد رو با کلی منت و بدبختی داد , و تازه تکنولوژی روزم نیس!
چنتاش به مقصد نرسید ؟ اینا چرت و پرتای شبکه منو تو و بی بی سیه ؛ حد اقل ۱۲۰ تا کشته داده ؛ خودشون اعتراف کردن ؛ ویدیوش تو یوتیوب هست ؛

خو آره گنبد آهنین هنوزم اوکیه ؛ ولی ایرانم همچین چیز کمی ندارع ؛
تا الان چن بار اسم کشور اردن رو شنیدی ؟ میدونستی پیاده نظامی های ایران میتونن با یه فرمان از اردن برن اسراییل و اینور و اونور ؟

گفتی آمریکا ؛ یه قدرتی هست اونورترا به نام کره شمالی ؛ کار بالا بگیره اونم میاد ؛

تازه اصن کار به اون نمیکشه ؛ ایران اگه تنگه هرمزو ببنده کار جهان تمومه ؛ چه برسه به آمریکا
خود پرزیدنت ترامپ گفت کشته نداده , زخمی شاید
من به من و تو بی بی سی کار ندارم , فاکس نیوز رو دنبال میکنم

نه میگم ک , منکر قدرت ایرانم نیسم من
از سوریه و لبنان خودمون راه داره به اسرائیل جدا از تونل ها
حرف من اینه ک , اینک حضرت اقا گفته 25 سال اینده اسرائیل نیس ب نظر من دروغه
جنگ بشه فک نمیکنم برنده مطلق باشیم , و اگرم باشیم با خسارات و تلفات و اسیب های زیادی رو ب رو میشیم!
جدا از اینک اصلا عربستان رو در نظر نگیریم , ک باید با اونم بجنگیم !

گفتی تنگه هرمز , یادته زمانی ک نفت تحریم شد ایران نطق میداد میبندییم تنگه رو؟ امریکا و اسرائیل چند تا ناو فرستادن و دگ صدا کسی در نیومد!
حالا هر چقدم سپاه بخواد قایق تند رو داشته باشه , شیوه حمله کندو زنبور عسل سپاه با متود قایق تند رو رو ناو جنگی جواب نمیده

عراق هم متحد نیس , از طرفی هم افغانستان پایگاه های امریکاس
از پایین امارات

جنگ بشه با فرض بر پیروزی مطلق
خیلی چیزا از دست میدیم

(29-01-2021، 20:08)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی , مزاح زشتی بود
حله , و واقع بینم باشیم , زیاد اهل ادب نیسن بزرگواران اونور :>

نگین چیکا میکنه الان؟ (:

مزاح های من زیبان مستر یو نو :/
شما اسطوره کامل از ادب و بزرگی هستی احسنتم دگ اونجا گپه اخطار نمیدن خیلی راحت حرف میزنن :/
حلال زادس پیام داد :|
هیچی اونم میگذرونه با دانشگاه  و امتحانا سختن درساشون :/
کجا من زشت بود؟ (:
امشب شد دوبار ک قلبمو شکستی (:

اخی.. الهی
بگو من براش امتحان میدم
زحمت نکشه دخترم , فشار میاد روش ):
 سپاس شده توسط Mohlek ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
آگهی
(29-01-2021، 19:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 19:35)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟:ngh:

لواشکه =\

باشه عمو میخرم برات :ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Prometheus
(29-01-2021، 20:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:10)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه.
فقط منوانع پایگاه مورد هدف قرار گرفت.
اگه یک نفر زخمی شده باشه آمریکا اعلام جنگ میکرد.

نه.
فقط موانع پایگاه مورد هدف قرار گرفت.
اگه یک نفر زخمی شده باشه آمریکا اعلام جنگ میکرد.
فک میکنی اعلام جنگ نکرد ؟
میخواست بزنه ؛ دید نمیتونه ؛ به گفته خودشون جنگ با ایران ده ها سال طول میکشه ؛ شروعش شاید با آمریکا باشه اما پایانش اصلا معلوم نیس ؛
ببین سیاست چیز ساده ای نیس ؛ ما هم فقط ظاهر قضیه رو میبینیم ولی از همین ظاهرش خیلی چیزا معلومه
تاپیک رو زدم.
بیا تو
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-01-2021، 20:17)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 19:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لواشکه =\

باشه عمو میخرم برات :ngh:
منم:////
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-01-2021، 20:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من نمیخاااام پدر جان تا اینجا برام زحمت کشیدی دستت مرسی اما حال من ۱۸ سالم شده میخام مستقل باشمممممم ۰-۰ :///

حرف نزن پدر **..
تو 18 ماهت
به سال حساب کن Telegh_01
چه عدد دقیقی اومد

هخخخخ نچ خیرم همه بابا ها همینن چش ندارن ببینن بچشون بزرگ شده &^& :/
چن روز پیش داشتیم میگفتیم اگ مدرسه ها باز شد من خودم با مترو برم بیام ۰-۰
بابام گفت بچه تو هنو ۹ سالتم نشده چجوری میخای خودت بری؟؟ ۰-۰ :///
اصن اون لحظه حس پشه ایو داشتم که دیسک کمر گرفته ۰-۰ &^& ://////
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
پول ندارم ولم کنین////:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(29-01-2021، 20:19)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول ندارم ولم کنین////:
ایششششش خسیس الدوله://///
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-01-2021، 20:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چنتاش به مقصد نرسید ؟ اینا چرت و پرتای شبکه منو تو و بی بی سیه ؛ حد اقل ۱۲۰ تا کشته داده ؛ خودشون اعتراف کردن ؛ ویدیوش تو یوتیوب هست ؛

تا الان چن بار اسم کشور اردن رو شنیدی ؟ میدونستی پیاده نظامی های ایران میتونن با یه فرمان از اردن برن اسراییل و اینور و اونور ؟

گفتی آمریکا ؛ یه قدرتی هست اونورترا به نام کره شمالی ؛ کار بالا بگیره اونم میاد ؛

تازه اصن کار به اون نمیکشه ؛ ایران اگه تنگه هرمزو ببنده کار جهان تمومه ؛ چه برسه به آمریکا

جنگ بشه فک نمیکنم برنده مطلق باشیم , و اگرم باشیم با خسارات و تلفات و اسیب های زیادی رو ب رو میشیم!

گفتی تنگه هرمز , یادته زمانی ک نفت تحریم شد ایران نطق میداد میبندییم تنگه رو؟ امریکا و اسرائیل چند تا ناو فرستادن و دگ صدا کسی در نیومد!
حالا هر چقدم سپاه بخواد قایق تند رو داشته باشه , شیوه حمله کندو زنبور عسل سپاه با متود قایق تند رو رو ناو جنگی جواب نمیده

از پایین امارات

خیلی چیزا از دست میدیم

(29-01-2021، 20:08)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزاح های من زیبان مستر یو نو :/
شما اسطوره کامل از ادب و بزرگی هستی احسنتم دگ اونجا گپه اخطار نمیدن خیلی راحت حرف میزنن :/
حلال زادس پیام داد :|
هیچی اونم میگذرونه با دانشگاه  و امتحانا سختن درساشون :/
کجا من زشت بود؟ (:
امشب شد دوبار ک قلبمو شکستی (:

اخی.. الهی
بگو من براش امتحان میدم
زحمت نکشه دخترم , فشار میاد روش   ):

الله اکبر اخبی خوب نیستیا گفتی مزاح زشتی بود من گفتم زیبان :/
من آزارم به مورچه هم نمی رسه =/

فیزیک و ریاضیت فوله ؟!
چند بار من سر کلاسش آنلاین شدم میکروفون وصل کرد استاد تیزی بود گفت چرا صدات عوض شده  Telegh_01
گفتم سرما خورده بودم اون موقع الان اوکی شدم :/
صدا دانشجو ها هم به یاد دارن لاناتی ها :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(29-01-2021، 20:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پایین امارات

خیلی چیزا از دست میدیم
آره قبول دارم تا حدودی ؛ امارات یه میلیون جمعیت داره ؛ از این یه میلیون حدود سیصد چارصد هزارتاش سرمایه گزار ایرانی ان ؛بنظرت اگه دو تا شهاب بخوره وسطشون اونا همچنان همونجا میمونن ؟خیلی ساده پول و قدرت از امارات خارج میشه این از امارات ؛
تو سال ۲۰۱۶ براورد کردن دیدن تو اون زمان ایران تو دو ساعت میتونه منابع نفتی عربستانو کلا منهدم کنه ؛

افغانستانم که اون فاطمیون هست و کار بیخ پیدا کنه همشون به درک واصل میشن ؛

البته اینا بسیار هزینه بر و بسیار بسیار تخریب گر هست و به گفته خودت واقعا به این آسونیا جنگ تموم نمیشه و خیلی چیزارو از دست میدیم
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(29-01-2021، 20:19)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول ندارم ولم کنین////:

اقا ولش کنید من و شقایق با هم میریم پیتزا میخوریم به یاد همتون :^

صبا عزیزم با تو میام المان غصه نخور":/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان