02-01-2012، 7:44
دخترااین چیزارونگن چی میخوان بگن؟؟؟دارن انکارمیکنن که همشون ترشیده هستن....
|
خصوصیات پسرا |
||||||||||||||||||||||||||
02-01-2012، 7:44
دخترااین چیزارونگن چی میخوان بگن؟؟؟دارن انکارمیکنن که همشون ترشیده هستن....
02-01-2012، 10:33
mer30 mahrokh joooooooooooooooooooooon hamash vagheiyat bood pesara bayad ghabool konan!
06-02-2012، 11:14
مر30 ماهرخ جوووووووووون ! عااااااااااالی بود ! حرفات تمومش واقعیت بود !
06-02-2012، 17:52
اینارو قبول دارم ولی همی پسرا اینتوری نیستن من خودم پسرماااااااااااااااااااااااااااااا.
06-02-2012، 19:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-02-2012، 19:18، توسط ...Sara SHZ....)
بعضیاش 2رسته:cool:
06-02-2012، 19:58
كافر همه را به كيش خويش پندارد
06-02-2012، 20:22
. خوشگل تر از خودشون نمي تونن ببينن. خصویت دختراس نه پسرا ۲. هر روزي كه باهاشون آشنا شي ۳ روز بعد به طور اتفاقي تولدشونه. نخیراصلااینطورنیست ۳. دوست ندارن دم ويتريناي مغازه ها وايسن كه دوست دخترشون از چيزي خوشش بياد مجبور شن پولاشونو خرج كنن. اینطورنیست ۴.روز تولد دوست دختراشون يا مسافرتن يا ماموريت. اصلا ۵. هر وقت دير مي كنن به جون مامانشون تو ترافيك بودن. مادرامون برامون باارزش ترازیک دخترن ۶. اگه راجع به سربازي يا دانشگاه ازشون بپرسي تب مي كنن دانشگاه کمترولی دلمون برای سربازی لک میزنه شكست عشقی تو برنامه هفتگیشون هست هر بار از یه دختر شكست عشقی میخورن. عمرا اول دبیرستان سیگار میكشن كه مثلا بگن بزرگ شدن هنوزهم نمیکشیم(بعضی هامون) تا وقتی كه خوب بوی گند گرفتن بعد میرن حموم روزی 1بار وقتی هم كه میرن حموم حتما باید صدای نحسشون رو بلند كنن تا همه بفهمن هرگز سالی یكبار مسواك میزنن روزی 2بار تا ۲۴ ساعت خوب و با مزه اند ولی بعد تكراری میشن اصلادوست نداریم کسی فکرکنه بامزه ایم سریع با آدم پسر خاله میشن باهم صمیمی هستیم واین چیزیه که بهش میگن اتحاد!!!تاکوربشه چشم حسوداش دوست دارم جزء حرفای روزمرشونه الکی ازدهنمون بیرون نمیاد با ماشین باباشون میرن و بیرون و پز میدن این شاید پاتوقشون دم دبیرستان دخترونه است بهش میرسم گازشومیگیرم تازودترازش ردبشم تا یه دختر میبینن میفتن دنبالشون (حالا دختره هم اصلا آدم حسابش نمیكنه ها) تااونجایی که مادیدیم دخترامیفتن دنبالمون!! تا یه دختر میبینن موبایلشون رو در میارن و باهاش ور میرن كه مثلا بگن من موبایل دارم درست نیست عقلشون به چشمشونه ازهمه جامون عقل میباره شماچشممونودیدین امیدوارم كه اگر یه پسر این مطلب رو خوند سكته مغزی و قلبی در جا با هم نزنه خوندیم همش نادرسته اینایی که نوشتین تصوردختراازپسراس آبجی!
06-02-2012، 20:25
چرا همه رو با هم جمع میبندی؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا کی گفته ما این طوری هستیم؟؟؟؟؟ نکنه تجربه داری!!!!!!!!!
06-02-2012، 21:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-02-2012، 21:02، توسط ...Sara SHZ....)
eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal mahrokh kamelan movafegham hamasho khub umadi
p boy daghighan hamin tore ke mahrokh goft
07-02-2012، 13:51
ماهرخ جون واقعا خوب بود کلی خندیدم مر30(آهای پسرا من ستون پنجم دشمنم)
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|