امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷

(23-01-2021، 17:22)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:10)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارره واقا هم اینطوریه

مثلا بفرمایین من الگوتون  Big Grin  هیچوقت عاشق نشین
خداوکیلی عاشق نشدی تو؟
زهرا که همه چیتو لو داد تو عاشق نشدی

چیز عجیبی نیست 
من اصلا به عشق اعتقادی ندارم 
دوست داشتن کلمه مقدس تریه!
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
آگهی
(23-01-2021، 17:22)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:10)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارره واقا هم اینطوریه

مثلا بفرمایین من الگوتون  Big Grin  هیچوقت عاشق نشین
خداوکیلی عاشق نشدی تو؟

خب شدم که میگم بده مخصوصا اگه یه طرفه باشه و طرف دیگت فقط به خاطر هوس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(23-01-2021، 17:22)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رل که اشک و حسرت نداره رل فقط یه دوستی بین دخترو پسره که اگع از هم جدا شدن همو کم و بیش میبینن
حالا هرچی دوس داری رل بزن اونی که تو فکر میکنی عشقه کم و بیش تو نوجوونی پیش میاد

نه رل زدن با دوست بودم خیلی فرق داره  :/

نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 136
(23-01-2021، 17:24)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداوکیلی عاشق نشدی تو؟

چیز عجیبی نیست 

عشق همون معنی همون مفهوم دوست داشتنو میده
اما خیلیا بهش اعتقاد ندارن وقتی به عشق اعتقاد نداری به دوست داشته شدنو دوست داشتنو هم اعتقادی نداری
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 136
(23-01-2021، 17:25)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:22)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه رل زدن با دوست بودم خیلی فرق داره  :/

نداره

داره الان مثلا تو با یه دختر دوست باشی فقط دوستی دیگه نه رل :/
(23-01-2021، 17:25)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداوکیلی عاشق نشدی تو؟

خب شدم که میگم بده مخصوصا اگه یه طرفه باشه و طرف دیگت فقط به خاطر  هوس

حرفتو باید با طلا نوشت
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 136
(23-01-2021، 17:28)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:25)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شدم که میگم بده مخصوصا اگه یه طرفه باشه و طرف دیگت فقط به خاطر  هوس

حرفتو باید با طلا نوشت

بنویس بنویس
(23-01-2021، 17:26)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:24)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما داریم میگیم دوستی که همون رل هست
هوس فرق داره هوس یعنی اینکه یکیو عاشق خودت کنی ولی تو فقط به قصد رابطه باهاش باشی و این رابطه رو تمام کنی
ینی تو وقتی با یه نفر رل بزنی ؛ میری باهاش درباره پیشبرد راه اما راحل حرف میزنی ؟ خب همه رل رو برای همین غلطا میزنن دیگه ؛ ولی عشق بحثش فرق داره

رل یعنی دوستی
هوس یعنی رابطه
عشق هم یعنی دوست داشتنو دوست داشته شدن
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 136
(23-01-2021، 17:27)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:24)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز عجیبی نیست 

عشق همون معنی همون مفهوم دوست داشتنو میده
اما خیلیا بهش اعتقاد ندارن وقتی به عشق اعتقاد نداری به دوست داشته شدنو دوست داشتنو هم اعتقادی نداری

منظورم از عشق 
عشق های این نسله که 
 دقیقه به دقیقه تغییر عشق میدن
اما دوست داشتن از نظر من مرتبش بالاتره خیلی از آدمایی
که دوستشون داریم و براشون احترام قاعل هستیم تعویضشون نکردیم و برامون هنوز مهمن   
 سپاس شده توسط @ساحل@ ، єη∂ℓєѕѕღ
(23-01-2021، 17:27)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:25)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نداره

داره الان مثلا تو با یه دختر دوست باشی فقط دوستی دیگه نه رل  :/

فهمیدی چی گفتی؟

(23-01-2021، 17:29)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:28)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفتو باید با طلا نوشت

بنویس بنویس

چل:/
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 136

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان