امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷

@Theo
من باور کردم اصل بده دیکه/=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
آگهی
@Theo
فیکـ کی ای؟!
بیا در گوشم بگو بع هیچ کیـ نمیگم 14k
 سپاس شده توسط Theo
(23-01-2021، 17:14)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو اون ممد معرفوه ای من خودم نوکریتو میکنم Telegh_59
داداش  بع کی قسم بخورم ؟ اصن میخوای به ادمین بگم آیپی هامونو بت نشون بده ؟
آیپی نشش ون بدم حله ؟

(23-01-2021، 17:12)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر منه:/
چند سالته؟

۱۶ سالی بیش  ندارم ؛ اما تقریبا هر غلطی بخوام کردم و تهش به هیچی نرسیدم

ادم از تجربه هاش درس های بزرگی میگیره 
موفق باشی(:
 سپاس شده توسط Theo ، *Aɴѕel*
(23-01-2021، 17:14)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو اون ممد معرفوه ای من خودم نوکریتو میکنم Telegh_59
داداش بع کی قسم بخورم ؟ اصن میخوای به ادمین بگم آیپی هامونو بت نشون بده ؟
آیپی نشش ون بدم حله ؟

(23-01-2021، 17:12)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر منه:/
چند سالته؟

۱۶ سالی بیش ندارم ؛ اما تقریبا هر غلطی بخوام کردم و تهش به هیچی نرسیدم
چه بد Sad
من روش کراش زده بودم به همین خاطر گفتم :/
به کارت برس Sad
 سپاس شده توسط Theo
(23-01-2021، 17:09)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:06)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان مثلا رل می خوای  Big Grin

از من میشنوین هیچ وقت نرین تو این داستان ماستانا ؛ تهش هیچه و به هیچی غیر از اشک و حسرت نمیرسین ؛ نوجوونی کنین و لذت ببرین ؛ بیخیال عشقو رل و هر چی مسخره بازیه

رل که اشک و حسرت نداره رل فقط یه دوستی بین دخترو پسره که اگع از هم جدا شدن همو کم و بیش میبینن
حالا هرچی دوس داری رل بزن اونی که تو فکر میکنی عشقه کم و بیش تو نوجوونی پیش میاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 135
(23-01-2021، 17:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی(:

مخصوصا اگه تجربه تلخی باشه(:

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد

(23-01-2021، 17:19)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Theo
فیکـ کی ای؟!
بیا در گوشم بگو بع هیچ کیـ نمیگم 14k

اکانت اصلیم همون هلیشع ولی ناموصا فیک و این داستانا تو مرام ما نیس ؛ خدا یکی اکانت یکی xdd
فیک و اینام ندازیم

چرا بن شدی؟
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، єη∂ℓєѕѕღ ، Theo
(23-01-2021، 17:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:09)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من میشنوین هیچ وقت نرین تو این داستان ماستانا ؛ تهش هیچه و به هیچی غیر از اشک و حسرت نمیرسین ؛ نوجوونی کنین و لذت ببرین ؛ بیخیال عشقو رل و هر چی مسخره بازیه

رل که اشک و حسرت نداره رل فقط یه دوستی بین دخترو پسره که اگع از هم جدا شدن همو کم و بیش میبینن
حالا هرچی دوس داری رل بزن اونی که تو فکر میکنی عشقه کم و بیش تو نوجوونی پیش میاد

نه رل زدن با دوست بودم خیلی فرق داره :/
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط Theo
(23-01-2021، 17:10)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارره واقا هم اینطوریه

مثلا بفرمایین من الگوتون  Big Grin  هیچوقت عاشق نشین
خداوکیلی عاشق نشدی تو؟
زهرا که همه چیتو لو داد تو عاشق نشدی
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 135
(23-01-2021، 17:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی(:

مخصوصا اگه تجربه تلخی باشه(:

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد

تجربه ی تلخ آدما رو سرسخت و بی تفاوت می کنه:/
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(23-01-2021، 17:22)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:19)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی که تو بش میگی رل ؛ درستش هوسه ؛ ببین اگه قرار باشه رل بزنی اما وقتی از پیشت رفت ناراحت نشی و کلا به هیچیت نباشه ؛ اون دیگه رل نیس ؛ اون هوسه ؛ هوس!
ما داریم میگیم دوستی که همون رل هست
هوس فرق داره هوس یعنی اینکه یکیو عاشق خودت کنی ولی تو فقط به قصد رابطه باهاش باشی و این رابطه رو تمام کنی
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 135

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان