امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈

(19-01-2021، 13:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2021، 13:09)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ئنفعئنع
کایمین فقط/:
کوکسو*-*

ظسیبغاظب
جیمبک :/
اوه :/

(19-01-2021، 13:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونننننن چه شعری
برم یادداشت کنم تو دفترم Tongue

اصن حال کردیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ 235
ارمی باشی از هر ورت هنر میریزه :/دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من چند ماهه آرمی ام یکم بگذره دیوان رو انتشار میدم :|>
تو چند ساله آرمی ای؟؟
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
(19-01-2021، 13:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2021، 13:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظسیبغاظب

اصن حال کردیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارمی باشی از هر ورت هنر میریزه :/دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وهبهغوهغ
اوک/:
بهم مبان*.*

کترحز
ن اوک :/
نه خیر جیکوک ریله:/

(19-01-2021، 13:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظسیبغاظب

تو چند ساله آرمی ای؟؟

بله بله منتظر میمانیم (=
اومم ی سالو ی ماه و 16 روز :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(19-01-2021، 13:18)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2021، 13:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وهبهغوهغ
اوک/:
بهم مبان*.*

کترحز

(19-01-2021، 13:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چند ساله آرمی ای؟؟

بله بله منتظر میمانیم (=

ئعئفئ
/:
من تهبک شیپرم/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(19-01-2021، 13:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2021، 13:18)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کترحز

بله بله منتظر میمانیم (=

ئعئفئ
/:
من تهبک شیپرم/:

ترخخخبب
:/
ت غلط کردی :/
ویمینکوک ایز ریل :/
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چرا نسخه بعدیو نمیزنهههههههههههههه 6 28 17 8 15 45 38
(19-01-2021، 13:20)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2021، 13:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ئعئفئ
/:
من تهبک شیپرم/:

ترخخخبب
:/
ت غلط کردی :/
ویمینکوک ایز ریل :/

وو.نت.ن.هن
/:
تو بیشتر/:
خیر تهبک/:

وهبهغوهغ
اوک/:
بهم مبان*.*

کترحز

تو چند ساله آرمی ای؟؟

بله بله منتظر میمانیم (=
بلی بلی منتظر بمانید ._.
من دقیقش 5 ماه و 20 روز ._.
من 29 بهمن میشه ی سال ک اکسوالم/:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(19-01-2021، 13:22)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چرا نسخه بعدیو نمیزنهههههههههههههه  6  28  17  8  15  45  38

مسئولش خوابه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
29 بهمن ... 29 بهمن
روز اکسوال شدن روز از خود گذشتن
29 بهمن ... 29 بهمن
روز تولدی نو روز شکست هیترا :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان