امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈

دعوا؟!
اونم بدون من؟:v!!!
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
@Lisa_raha
آبجی تو چت روم فک میکردین یه چی خوردم یادته؟؟ اینو میخوندم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.tabamusic.com/Music/1397/06/Meysam%20Ebrahimi%20-%20Ye%20Dandam.mp3

(18-01-2021، 13:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł
شمام سلام ._.

به امید از بین رفتن افسردگی ها 123
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.tabamusic.com/Music/1397/02/Meysam%20Ebrahimi%20-%20Joono%20Delam.mp3

درود
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(18-01-2021، 14:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا؟!

آره

دخالت نکن دیسکالیفای میشه !
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
جوجو ها اشتی کردین؟¿♡ Telegh_46
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
@"Rasha_rap"
فصل اولو تموم کردم  Telegh_42
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2021، 14:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 13:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł
شمام سلام ._.

به امید از بین رفتن افسردگی ها 123
http://dl.tabamusic.com/Music/1397/02/Meysam%20Ebrahimi%20-%20Joono%20Delam.mp3

درود

درود متقابل
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
@"Offred"
صنممممممم 8
(18-01-2021، 14:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا؟!

رو آوتارت کراش زدم :|>
(18-01-2021، 14:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
راستی اگه میخوای به رها کمک کن من زیاد حوصله شو ندارم Heart

مرسی
نه من فکر نکنم زیاد چیزی بلد باشم آخه تازه اومدم زیاد وارد نیستم خودت بگی فکر کنم بهتر باشه

دعوا؟!

نچ استاد دعوا چی بیده الان که مشکلی نداریم ۰-۰
چشوم ما از این به بعد بدون شما دعواعم نمیکنیم خیالت تخت ۰-۰ Big Grin

(18-01-2021، 14:19)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجو ها اشتی کردین؟¿♡ Telegh_46

بلی آجی الان نرمالیم ۰-۰  Big Grin
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، βάરãɲ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان