امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈

(17-01-2021، 17:59)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 17:43)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشوم هر چی آجی بزرگه بگه *-* Heart
پس آجی تو پ.خ برات بفرستم؟
آها آرمینم هست
برای فاطیم بفرستم؟؟
خو برا کیا بفرستممم ۰-۰

منم ببینم؟:/

نذریه؟ 129f
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(17-01-2021، 17:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ببین
مشکل من نیست بی جنبه ای
من شوخم... بعدشم گفتم خوشگلم باشی میگم زشتی....پس یعنی واقعا زشت نیستی و من لجوجم
ببخشید اصلا تو خوشگل من اورانقوتان...
خوب شد؟؟

نمیتونم چجوری از پشت لپ تاپ ببینم؟ ۰-۰
بابا من اصن تو رو نگفتم بخدا با همه بودم تو به خودت میگیری ۰-۰ :/
من اصن منظورم تو نبودی تو خیلیم داداش خوبی هستی۰-۰
(17-01-2021، 18:03)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 17:59)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ببینم؟:/

نذریه؟ 129f

نع
فقط میخوایم با چهره اعضای فلش آشنا شیم :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-01-2021، 18:00)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 17:58)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا حال میده به دخترا بگی زشت خخخ
مرسی دوس دختر صرف شد :///

مسدودش کردم )=
بعدم ی جا نوشته آواتارت حالمو بهم میزنه...

آها باشه پیدا کردنش سخته اگ داری ک نگه دار Big Grin

129f
(17-01-2021، 18:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 17:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو ببین
مشکل من نیست بی جنبه ای
من شوخم... بعدشم گفتم خوشگلم باشی میگم زشتی....پس یعنی واقعا زشت نیستی و من لجوجم
خوب شد؟؟

17
Telegh_01
منم با تو نبودم آبجی Big Grin
اینم از سوتی تو :دی
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᗩᐯᗩ⁷
(17-01-2021، 18:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 17:53)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"صباnafas"
میخوام فیزیک کوانتوم بخونم ://///
برم محو شم یا زوده؟:/
فرزندم هرکاری میخوای بکن من همه جوره هواتو دارم:/

بخدا فیزیک کوانتوم عشقه *-* هرموقع درموردش میخونم هنگ میکنم....دیروز تلو تلو میرفتم وسط خونه :///
مرسی که هوای فرزندت رو داری :///
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

منو ببین
مشکل من نیست بی جنبه ای
خوب شد؟؟

چون خیلی مهربونم میبخشمت*_*
اما واقعا حرفت بد بود دیگه خودت ببین من وقتی برات عکس فرستادم یعنی این ک برات احترام قاعل شدم:/
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(17-01-2021، 18:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 18:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

17
Telegh_01

ای خدا ای خداااااا من برم بمیرم که انقده سوتی میدمممم &^& :////
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، βάરãɲ
@"Barnis"
به کتفم همونطور که نظرم برات مهم نی برا تو هم مهم نیس
من با آوتار تو چیگکار دارم به خودت میگیری؟؟
باهامم مشکلی داری پشت سرم حرف نزن :/
احترام خودتم نگه دار لطفا
(17-01-2021، 18:10)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2021، 18:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

17
Telegh_01

ای خدا ای خداااااا من برم بمیرم که انقده سوتی میدمممم &^& :////

الان تیم درمانی میفرستم برات cof

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان