17-01-2021، 9:53
شـــــــادی؛ فریادیستــــــ ...محکـــــوم به سکوتــــــ ...!
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
|||||||||||||||||||||||||||||
17-01-2021، 9:53
شـــــــادی؛ فریادیستــــــ ...محکـــــوم به سکوتــــــ ...!
17-01-2021، 10:45
عاشق ترین مرد دنیا
علی علیه السلام است! آنجا که میگوید هرگاه به فاطمه سلام الله علیها نگاه میکردم تمام غم و غصه هایم را از بین میبرد
17-01-2021، 11:11
وقتی یه زن بیتفاوت میشه میفهمید که از دستش دادید. دیگه نه خشمی، نه نفرتی و نه حتی عشقی وجود نداره. وقتی بیتفاوتی حاکم میشه دیگه بازگشتی نیست، حسرتی هم نیست. متضاد عشق نفرت نیست، بلکه بیتفاوتیه..
هوایت ک ب سرم میزند
دیگر در هیچ هوایی نمیتوانم نفس بکشم! عجب نفس گیر است هوای بی تــو..!
17-01-2021، 12:01
زندگى كوتاهتر از اونيه كه بخواى جر و
بحث كنى، بگو برام اهميتى نداره و رد شو !
17-01-2021، 12:02
من از چشمات دل کندم
با این ک زندگیم بودی میدونستم ی روز میری ولی ن ب همین زودی من از رویات خط خوردم من از چشم تو افتادم چقد آسون دل کندی چ راحت بردی از یادم ب دنیای تو وابستم ولی رد میشی از احساسم باید باور کنم رفتی؟¿♡ میدونم ک آخر قصه اس ......♡.♡
17-01-2021، 16:51
چقدر دلم گرفته!
سردچقدر دلم گرفته! سرد و خاموشم دلیلش را مپرس نگاه کن نگاهم را نمی خوانی فاصله هاس بین ما نمی بینی............. دلم لرزیده است نمیدانی........ دستت را نمی گیرم تو خواهی رفت و من می مانم تنها و ریل هایی که بی نهایت کنار هم هستند بغض گلویم را می بلعد و هرگز نخواهم گفت دوستت دارم. دروغچقدر دلم گرفته! سرد و خاموشم دلیلش را مپرس نگاه کن نگاهم را نمی خوانی فاصله هاس بین ما نمی بینی............. دلم لرزیده است نمیدانی........ دستت را نمی گیرم تو خواهی رفت و من می مانم تنها و ریل هایی که بی نهایت کنار هم هستند بغض گلویم را می بلعد و هرگز نخواهم گفت دوستت دارم. دروغ محض!!! محض!!! و خاموشم دلیلش را مپرس نگاه کن نگاهم را نمی خوانی فاصله هاس بین ما نمی بینی............. دلم لرزیده است نمیدانی........ دستت را نمی گیرم تو خواهی رفت و من می مانم تنها و ریل هایی که بی نهایت کنار هم هستند بغض گلویم را می بلعد و هرگز نخواهم گفت دوستت دارم. دروغ محض!!!
17-01-2021، 16:53
خدایا!
فردا و فرداهایم را طوری نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم!
17-01-2021، 17:00
دور خودت دایره ای بکش
دایره ای به وسعتِ بیخیال بودن … دایره ای که قضاوتهای بی منطقِ دیگران را ، از افکارت تمیز دهد … باور کن هیچ چیز در این جهان برقرار نمی ماند ! اتفاقات برای افتادنند … زبان برای حرف زدن … و لحظه ها برای گذشتن … به همین سادگی !! همه چیز ، مهیاست تا فقط زندگی کنی . قضاوت هایشان را بیخیال … اگر زبانی بیهوده چرخیده ؛ دلیلی ندارد فکری هم بیهوده مشغولِ چرایی اش باشد … شاد باش و خوبی کن ! فرصت زیادی نمانده … لحظه ها دارند تمام می شوند …
17-01-2021، 17:33
زیادهخواه نیستم...
جادهی شمال یک کلبهی جنگلی یک میز کوچک چوبی با دو تا صندلی کمی هیزم، کمی [rtl]آتش[/rtl] مهِ جنگل کمی تاریکیِ محض کمی مستی، کمی مهتاب و بوی یار و بوی یار و بوی یار... | |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|