امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(12-01-2021، 10:25)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصن._.؟!
اهنگش رپه
من رپم خوب نی:|
@"Rasha_rap"
پایه ای تیکه رپشو تو بخونی؟(:
واقعا خل شدیا
دختر خیلی خفنه چند تا از دوستام گوش دادن همه خوششون
اومده بود 
عاقا تو بخون برا من :/
راشا صداش خوبه؟._.
پشمانم

میگم صدا حسین محشره._.
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Prometheus
آگهی
(12-01-2021، 10:28)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:26)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینی ک ملیکا خوند

کدوم¿؟ گوش ندادم ....

برو بغض قلبم گذاشته:/
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus
(12-01-2021، 10:28)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:26)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینی ک ملیکا خوند

کدوم¿؟ گوش ندادم ....

همه چی دارم
از خلسه و علی اردوان
 سپاس شده توسط Prometheus ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(12-01-2021، 10:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:25)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا خل شدیا
دختر خیلی خفنه چند تا از دوستام گوش دادن همه خوششون
اومده بود 
عاقا تو بخون برا من :/
راشا صداش خوبه؟._.
پشمانم

میگم صدا حسین محشره._.
جدی!
من ندیدم چیزی بزاره 
گوش نکردم:/
 سپاس شده توسط Prometheus
(12-01-2021، 10:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم¿؟ گوش ندادم ....

همه چی دارم
از خلسه و علی اردوان

خلسه ادمه؟ ایا؟
نه جدی میخواین بخونین؟!؟
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(12-01-2021، 10:31)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چی دارم
از خلسه و علی اردوان

خلسه ادمه؟ ایا؟
نه جدی میخواین بخونین؟!؟

متن آهنگش خوبه
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
(12-01-2021، 10:30)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمانم

میگم صدا حسین محشره._.
جدی!
من ندیدم چیزی بزاره 

یه چند هفته دیگه....
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-01-2021، 10:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
تو مخالف گرم صحبت کردن دیگران با دخترایی؟

بعله مخالفم البته بروز نمیکردم
البته الان با این اتفاقات عجیب دیگه مخالف نیستم -_-

واقعا فازتو درک نمیکنم
دوست بودن با کسی هیچ ربطی به جنسیت ندارع
بلکه به شخصیت طرف ربط دارع
این تبعیض جنسی که داری میزاری واقعا بده
و اینو نشون میده که هنوز اگاهی کامل از محیط اطرافت نداری
میدونم محیط بیرون محیطِ پر گرگیه
اما این دلیل بر بد بودن همه نمیشه که(:
(12-01-2021، 10:27)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 10:23)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادبیات و علوم انسان‌ساز انسانی (:

خوشبختم ._. منم دهمم رشته فجیه ..فجیح...تجربی

موفق باشی Telegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Prometheus
(12-01-2021، 10:30)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمانم

میگم صدا حسین محشره._.
جدی!
من ندیدم چیزی بزاره 

هوم
من گوش کردم
واقعا محشره(البتع از نظر من

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان