امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(11-01-2021، 22:41)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:38)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم مادرم حالا کمی شب را برام زیباتر کن+_

لالالالا کیش کیش کیش

مامانم+_ اون موقع سه ماهم بود گفتی من کوچولوهم مثل یه وجبی هام!!الان چی بزرگ شدم بازم کیش میگی مگه مگسم/:\:
برو مامان لامپ هم خاموش کن من بادوستم میخوام بحرفم*_*

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(11-01-2021، 22:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:42)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دخترت بحث نکن عشقم وگرنه میدم لولو بخورتت

لولو اوممممد
ارمی ایشونم دخترخاله ماشدنا ._.

نح این خالته/:

(11-01-2021، 22:45)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:42)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دخترت بحث نکن عشقم وگرنه میدم لولو بخورتت

لولو Telegh_01 Telegh_59
باید یکم بیشتر رو تربیتت کار کنم/:

عا مادر شکست فرزندی میفرمایید/:
 سپاس شده توسط Prometheus ، ѕααяeη
(11-01-2021، 22:46)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لولو اوممممد
ارمی ایشونم دخترخاله ماشدنا ._.

نح این خالته/:

(11-01-2021، 22:45)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لولو Telegh_01 Telegh_59
باید یکم بیشتر رو تربیتت کار کنم/:

عه؟
نه دخترخاله بودکه...خودش گفت....
خاله مناسب نیست در کل =||||
 سپاس شده توسط Emmɑ
(11-01-2021، 22:46)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:41)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لالالالا کیش کیش کیش

مامانم+_ اون موقع سه ماهم بود گفتی من کوچولوهم مثل یه وجبی هام!!الان چی بزرگ شدم بازم کیش میگی مگه مگسم/:\:

هرچی گنده تر باشی بازم برا مادرت نی نی هستی پسرم
چشمم روشن/:

(11-01-2021، 22:48)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:46)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نح این خالته/:

عه؟
خاله مناسب نیست  در کل =||||
حرف نزن اون خالته/:
عمه خودت خوب نیس راجب عشقم درس بحرف ورگرنه همچین میزنمت ک همچین میزنمت/:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ѕααяeη ، Prometheus
@دلارام1383
شماهم برا هشت نمره امادگی باید البوم زندگی نامه شهدا بسازین؟؟؟
پیرم کردن...من حوصلشون ندارم پعععع
من اشتباهی برای یک موضوع دو تا تایپیک درست کردم چطوری میشه اون یکی رو پاک کنم؟ Sad
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
 سپاس شده توسط @ساحل@
مثل اینکه سوءتفاهم شد
فکر کردین ترنسم یا مطمئن شدین؟
(11-01-2021، 22:48)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:46)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمم روشن/:
مامان اینم خودم گفتم برات نکته غصه یادم هنوزم..

مامان تو از موقعی که من دیدمت چشمات روشن بودااTelegh_26

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
(11-01-2021، 22:48)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمم روشن/:

(11-01-2021، 22:48)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه؟
خاله مناسب نیست  در کل =||||
حرف نزن اون خالته/:
عمه خودت خوب نیس راجب عشقم درس بحرف ورگرنه همچین میزنمت ک همچین میزنمت/:

ممد ولم کن ببینم این چی میگه :/
بیا بزن دیه میگیرم ازت د.خ
 سپاس شده توسط Emmɑ
(11-01-2021، 22:50)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دلارام1383
شماهم برا هشت نمره امادگی باید البوم زندگی نامه شهدا بسازین؟؟؟
پیرم کردن...من حوصلشون ندارم پعععع

نه ما گفتن یک کتاب از بین کتابایی که میگن انخاب کنیم بخونیم و بعد یه ازمون بدیم تو سایت نیمکت
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
 سپاس شده توسط Prometheus ، @ساحل@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان