04-01-2021، 13:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-01-2021، 13:58، توسط دلارام1383.)
رنگ زردهی تخممرغ به غذای تغذیهشده توسط مرغ بستگی دارد. هرچه زرد آن پررنگتر باشد یعنی مرغ سبزیجات بیشتری خورده و پروتئین بالاتری دارد.
همهی ویتامینهای لازم برای بدن در تخممرغ وجود دارد. تخممرغ منبعی از روی است و اشتهاآور و چاقکننده میباشد.
دلیل دو زرده بودن تخممرغ نوسانات هورمونی و پیر یا جوان بودن مرغ است. خواص تخممرغ دو زرده بیشتر از نوع عادی آن نیست.
تخممرغ منبعی برای ویتامین D میباشد. دوری از آفتاب و زندگی در آپارتمانها باعث کمبود این ویتامین و نرمی استخوان در کودکان خواهد شد.
تخم مرغ حاوی اسید چرب امگا۳، روی، ویتامین B و ید است و به از بین رفتن حالت های بد و خستگی کمک می کند. عنصر کولین موجود در تخم مرغ هم باعث بهبود عملکرد حافظه می شود.
باکتریها میتوانند از طریق ترک تخممرغ وارد آن شوند. هرگز اینگونه تخممرغها را خریداری نکنید.
رنگ پوسته ارتباطی به ارزش غذایی تخممرغ ندارد. مرغهایی که پر قرمز دارند تخممرغ قهوهای و مرغهای سفید تخم سفید میگذارند.
برای اینکه سفیدهی تخممرغ بتواند زودتر و بهتر کف کند مقداری نمک به آن بیفزایید و بعد هم بزنید.
مصرف زیاد تخممرغ باعث سنگینی کار کلیهها شده و قدرت باروری در مردان و زنان را کاهش میدهد.
با بیشتر خوردن تخممرغ خطر سرطان سینه در زنان کمتر خواهد شد.
تخممرغ با رساندن خون و اکسیژن به مغز مانع ریزش مو میشود.
هر شهروند عادی آمریکایی سالانه ۲۵۰ عدد تخم مرغ می خورد؛ یعنی در کل چیزی معادل با ۷۶٫۵ بیلیون تخم مرغ در سال.
سن مرغ و عمر او بر حجم و اندازه ی تخم مرغ اثر می گذارد. هر چقدر مرغ پیرتر باشد تخم بزرگتری می گذارد.
دو عدد تخم مرغ می تواند کلسترول مورد نیاز و توصیه شده ی یک روز بدن را تأمین کند. هر یک عدد تخم مرغ ۱۸۶ میلی گرم کلسترول دارد و وزارت کشاورزی آمریکا پیشنهاد می دهد که میزان کلسترول دریافتی هر نفر به ۳۰۰ میلی گرم برسد.
برای بهتر شدن تخم مرغ آب پز از تخم مرغ هایی که در حدود ۱۰ روز از عمر آنها گذشته استفاده کنید، زیرا پوست کندن تخم مرغ تازه به نسبت کار سختی است و به راحتی پوست آن کنده نمی شود.
همهی ویتامینهای لازم برای بدن در تخممرغ وجود دارد. تخممرغ منبعی از روی است و اشتهاآور و چاقکننده میباشد.
دلیل دو زرده بودن تخممرغ نوسانات هورمونی و پیر یا جوان بودن مرغ است. خواص تخممرغ دو زرده بیشتر از نوع عادی آن نیست.
تخممرغ منبعی برای ویتامین D میباشد. دوری از آفتاب و زندگی در آپارتمانها باعث کمبود این ویتامین و نرمی استخوان در کودکان خواهد شد.
تخم مرغ حاوی اسید چرب امگا۳، روی، ویتامین B و ید است و به از بین رفتن حالت های بد و خستگی کمک می کند. عنصر کولین موجود در تخم مرغ هم باعث بهبود عملکرد حافظه می شود.
باکتریها میتوانند از طریق ترک تخممرغ وارد آن شوند. هرگز اینگونه تخممرغها را خریداری نکنید.
رنگ پوسته ارتباطی به ارزش غذایی تخممرغ ندارد. مرغهایی که پر قرمز دارند تخممرغ قهوهای و مرغهای سفید تخم سفید میگذارند.
برای اینکه سفیدهی تخممرغ بتواند زودتر و بهتر کف کند مقداری نمک به آن بیفزایید و بعد هم بزنید.
مصرف زیاد تخممرغ باعث سنگینی کار کلیهها شده و قدرت باروری در مردان و زنان را کاهش میدهد.
با بیشتر خوردن تخممرغ خطر سرطان سینه در زنان کمتر خواهد شد.
تخممرغ با رساندن خون و اکسیژن به مغز مانع ریزش مو میشود.
هر شهروند عادی آمریکایی سالانه ۲۵۰ عدد تخم مرغ می خورد؛ یعنی در کل چیزی معادل با ۷۶٫۵ بیلیون تخم مرغ در سال.
سن مرغ و عمر او بر حجم و اندازه ی تخم مرغ اثر می گذارد. هر چقدر مرغ پیرتر باشد تخم بزرگتری می گذارد.
دو عدد تخم مرغ می تواند کلسترول مورد نیاز و توصیه شده ی یک روز بدن را تأمین کند. هر یک عدد تخم مرغ ۱۸۶ میلی گرم کلسترول دارد و وزارت کشاورزی آمریکا پیشنهاد می دهد که میزان کلسترول دریافتی هر نفر به ۳۰۰ میلی گرم برسد.
برای بهتر شدن تخم مرغ آب پز از تخم مرغ هایی که در حدود ۱۰ روز از عمر آنها گذشته استفاده کنید، زیرا پوست کندن تخم مرغ تازه به نسبت کار سختی است و به راحتی پوست آن کنده نمی شود.