05-01-2021، 14:13
مواد لازم نان مغزدار
مواد لازم خمیر
آرد قنادی(یا40 گرم)
۲ قاشق غذا خوری سرپر
آب (یا 1 لیوان)
۲۰۰ میلی لیتر
مواد لازم داخل نان
آرد قنادی
۶۰۰ گرم
شیر ولرم
۳۰۰ گرم
کره
۵۰ گرم
شکر
۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت
۱ عدد
خمیر مایه (یا 10 گرم)
۱ قاشق غذا خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
کنجد یا خرفه
به مقدار لازم
۱
برای تهیه نان ابتدا خمیر تانگژانگ رو درست میکنیم که مقدار ۲ قاشق آرد رو به همراه ۱لیوان آب داخل قابلمه ریخته وبا حرارت ملایم میپزیم تا به حالت فرنی برسد سپس روی آن را پوشانده تا به خوبی خنک که شد سراغ خمیر اصلی میرویم
۲
ابتدا خمیر مایع رو بهمراه شیر وشکر مخلوط کرده ودرپوش گذاشته در جای گرم تا عمل بیاید یعنی مخلوط حبابدار شودحدود ۱۵ دقیقه
۳
سپس داخل ظرف بزرگتری ابتدا مخلوط خمیرمایع سپس کره ،تخم مرغ،کره ،نمک وخمیر سرد شده تانگژانگ رو اضافه کرده ودرانتها آرد رو کم کم اضافه میکنیم،وبه مدت ۲۰تا۳۰دقیقه به خوبی ورز میدهیم خمیر ابتدا چسبنده هست بعد روی آن را پوشانده جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم بعد این مدت خمیر آماده پختن هست
۴
سپس خمیر را که من به شکل گل در آورده م شما به هر شکلی که دوست دارید حتی داخل قالب لوف تهیه کنیدمن ۸ چونه گرفته و درقالب کمری گذاشتم وداخل هر چونه به اندازه ۲ قاشق غذاخوری ازموادی که تهیه کرده بودم گذاشته وکنار هم کمی با فاصله می گذاریم تا وقت استراحت دوم جای ورآمدن داشته باشند
۵
سپس روی مواد رو با دسمال دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دوم میدهیم بد رو مال که شامل زرده تخم مرغ ویک قاشق روغن مایع هست رومیمالیم وبعد ومیتوانید باکنجد یا تخم غرفه تزیین کنید وبه مدت ۴۵ دقیقه طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ تا۱۸۰ درجه پخته و برای بیشتر طلای شدن میتوانید به مدت ۱۰ دقیقه فر را از بالا روشن کنید
مواد لازم خمیر
آرد قنادی(یا40 گرم)
۲ قاشق غذا خوری سرپر
آب (یا 1 لیوان)
۲۰۰ میلی لیتر
مواد لازم داخل نان
آرد قنادی
۶۰۰ گرم
شیر ولرم
۳۰۰ گرم
کره
۵۰ گرم
شکر
۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت
۱ عدد
خمیر مایه (یا 10 گرم)
۱ قاشق غذا خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
کنجد یا خرفه
به مقدار لازم
۱
برای تهیه نان ابتدا خمیر تانگژانگ رو درست میکنیم که مقدار ۲ قاشق آرد رو به همراه ۱لیوان آب داخل قابلمه ریخته وبا حرارت ملایم میپزیم تا به حالت فرنی برسد سپس روی آن را پوشانده تا به خوبی خنک که شد سراغ خمیر اصلی میرویم
۲
ابتدا خمیر مایع رو بهمراه شیر وشکر مخلوط کرده ودرپوش گذاشته در جای گرم تا عمل بیاید یعنی مخلوط حبابدار شودحدود ۱۵ دقیقه
۳
سپس داخل ظرف بزرگتری ابتدا مخلوط خمیرمایع سپس کره ،تخم مرغ،کره ،نمک وخمیر سرد شده تانگژانگ رو اضافه کرده ودرانتها آرد رو کم کم اضافه میکنیم،وبه مدت ۲۰تا۳۰دقیقه به خوبی ورز میدهیم خمیر ابتدا چسبنده هست بعد روی آن را پوشانده جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم بعد این مدت خمیر آماده پختن هست
۴
سپس خمیر را که من به شکل گل در آورده م شما به هر شکلی که دوست دارید حتی داخل قالب لوف تهیه کنیدمن ۸ چونه گرفته و درقالب کمری گذاشتم وداخل هر چونه به اندازه ۲ قاشق غذاخوری ازموادی که تهیه کرده بودم گذاشته وکنار هم کمی با فاصله می گذاریم تا وقت استراحت دوم جای ورآمدن داشته باشند
۵
سپس روی مواد رو با دسمال دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دوم میدهیم بد رو مال که شامل زرده تخم مرغ ویک قاشق روغن مایع هست رومیمالیم وبعد ومیتوانید باکنجد یا تخم غرفه تزیین کنید وبه مدت ۴۵ دقیقه طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ تا۱۸۰ درجه پخته و برای بیشتر طلای شدن میتوانید به مدت ۱۰ دقیقه فر را از بالا روشن کنید