امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

(03-01-2021، 19:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:13)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه ما تازع شروع شده
اره واقعا کاش تموم شه حس درس خوندن نیست:/
منم یه هفته دیگه دارم امتحان
حس خواب و اینترنت هست فقطD:
الان آرزو میکنم که کاش حضوری بشه:/
منم هفته دیگه تموم میشه ۶ تا درسه لامصبا پشت سر هم گذاشتن:/
 سپاس شده توسط ჩяσOσкєη ժяєαм ، _ƇRAƵƳ_ ، *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe
آگهی
(03-01-2021، 19:15)beautiful gril نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم میخواستم  این نام کاربری رو عوض کنم ولی دیدم با این نام کاربری برا خیلیا آشنا میزنم D: دیگهه عوضش نکردم:/

شما هم خودتونو معرفی کنید(:

من رویام گلم^.^
۲۱ تهرانم:/

خوشبختم بانو((:
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط ჩяσOσкєη ժяєαм ، *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe
(03-01-2021، 19:12)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 18:59)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش بختم گلم ^_^

^^
بیشتر بیاید اینجا خوشحال میشیم*.*

حتما عزیزم
اخه من خیلی از جدیدی ها رو نمیشناسم+_+
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ 6

سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، _ƇRAƵƳ_ ، ραяα∂ιѕe ، *Aɴѕel*
(03-01-2021، 19:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:16)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم
خوفی؟=/

سلام بانو*-*
مرسی شما خوبید؟

به خوفیت
چ خبراع؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe ، ჩяσOσкєη ժяєαм
(03-01-2021، 19:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یه هفته دیگه دارم امتحان
حس خواب و اینترنت هست فقطD:
الان آرزو میکنم که کاش حضوری بشه:/
لعنت:/ 6تا درس تو یه هفته:/
این نیز بگذرد
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ραяα∂ιѕe
(03-01-2021، 19:19)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:12)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

حتما عزیزم

یاسی خجالتیع بچم ng2
من پیشتم بیبی!

(03-01-2021، 19:21)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نیز بگذرد

اره ما خیلی بی خیالیم :/
چون میگذرد غمی نیست
 سپاس شده توسط ραяα∂ιѕe ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، _ƇRAƵƳ_
(03-01-2021، 19:19)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

حتما عزیزم
من به فدای شما^^
کم کم آشنا میشید(:
 سپاس شده توسط ჩяσOσкєη ժяєαм ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(03-01-2021، 19:20)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بانو*-*
مرسی شما خوبید؟

به خوفیت
چ خبراع؟

سلامتی
دیگع درگیر درسو مشقو امتحانا:v
چقدم ک من درس میخونم
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ραяα∂ιѕe
(03-01-2021، 19:22)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما عزیزم

یاسی خجالتیع بچم ng2
من پیشتم بیبی!

(03-01-2021، 19:21)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نیز بگذرد

اره ما خیلی بی خیالیم :/
چون میگذرد غمی نیست
مرسی که هستی دخترک پرو:|

(03-01-2021، 19:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما عزیزم
من به فدای شما^^
کم کم آشنا میشید(:

خدا نکنه عزیزدلم

ایشالا ^_^
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ 6

سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، *Aɴѕel* ، _ƇRAƵƳ_ ، ραяα∂ιѕe
(03-01-2021، 19:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 19:20)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خوفیت
چ خبراع؟

سلامتی
دیگع درگیر درسو مشقو امتحانا:v
چقدم ک من درس میخونم

چقدر شبیه منی"_"
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe ، ჩяσOσкєη ժяєαм

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان