امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳

(01-01-2021، 22:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اگع از نظر گرافیکی بخوای نظر بدی پابجی برتره تا کالاف

ولی از نظ قابلیت ها یه چیزایی پابجی داره ولی کالاف نداره ی چیزایی هم کلافا داره پابجی نداره

به نظر من از نظر گرافیک کالاف واقعا در برابر پابجی پاینه

آره
مثلا موقع لوت کردن گیمرا تو کالاف ممکنه آیتم اشتباه رو بردارن
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(01-01-2021، 21:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 21:49)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو واووو

بلي +_+
تعجب برانگيز درعين جشن و شادي D:
اگه من پا پا نوئل بودم(:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
Star 
(01-01-2021، 22:04)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 21:58)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي +_+
تعجب برانگيز درعين جشن و شادي D:
اگه من پا پا نوئل بودم(:
 عاخ گفتي ياد اون كلاهش افتادم لامصب^^
  رو درخت عروسكش هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ 168
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(01-01-2021، 22:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:04)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه من پا پا نوئل بودم(:
  رو درخت عروسكش هست
روحش شاد!
چخبر؟

متولدین امروز!پشمام
Thumbs Up 
(01-01-2021، 22:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:06)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو درخت عروسكش هست
روحش شاد!
چخبر؟

بلي+_
خبري خوب در حال ايجاد تغيير هر چند سخت اما بهينه!!
خودت چه خبر(:

گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ 168
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
هعی امتحانات!
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-01-2021، 22:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحش شاد!
چخبر؟

بلي+_
خوت چي خبر(:
خب پس از همین الان بچسب به کیفیتش!
کاربر فوق مجازی(:
elm2/girl تففففف یه کانون و کم داشتم

(01-01-2021، 22:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی امتحانات!
همونی که ذره ای بهش توجه نمی کنم
Thumbs Up 
(01-01-2021، 22:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي+_
خوت چي خبر(:
کاربر فوق مجازی(:
 دقيا حرفت رو قبول دارم^.^
ممنان ازت(:
اوه شتo_O
چي هستش حالا؟!
راستي ميخوام يه موضوع درباره استايل تامبو بذارم كدوم بخش رو انتخاب بكنم؟!
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ 168
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(01-01-2021، 22:14)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربر فوق مجازی(:
ممنان ازت(:
اوه شتo_O
چي هستش حالا؟!
جون♡
کانون زبان ایران(:
استایل استایل استایللللللل تامبویییییی گفت و گو ازاد/تصاویر دیدنی
Star 
(01-01-2021، 22:17)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2021، 22:14)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنان ازت(:
اوه شتo_O
چي هستش حالا؟!
جون♡
ادیت-_- دیگه دارم مسخرشو در میارم(:
استایل استایل استایللللللل تامبویییییی گفت و گو ازاد/تصاویر دیدنی

وري نايس*.*
 اوه دست خوردس:/
اهممم اهمم اهممم يعس|: منتقل شد D :
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ 168
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان