22-10-2012، 21:05
افتاده است آتش چشمت به جان من
بانی تویی که دود شده دودمان من
تو آن بت قدیمی از یاد رفته ای
موروثی است عشق تو در خاندان من!!
بانی تویی که دود شده دودمان من
تو آن بت قدیمی از یاد رفته ای
موروثی است عشق تو در خاندان من!!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
22-10-2012، 21:05
افتاده است آتش چشمت به جان من
بانی تویی که دود شده دودمان من تو آن بت قدیمی از یاد رفته ای موروثی است عشق تو در خاندان من!!
22-10-2012، 21:19
به همین راحتی
مرا ندیدی ... من به همان راحتی تو را کنار گذاشتم ... طول رابطه دلیل بر عمر باقی نخواهد بود ... من برای دنیایم شریک می خواستم تو حتی زحمت دیدن دنیایم را هم به خود ندادی ... جدایی را دوست ندارم اما گاهی بین بَد و بَدتر مجبور به انتخاب بَد هستم ... خود خواهی من حاصل تنهایی مفرطم بود تو حتی تنهاییم را نفهمیدی ... تمام خاطرات منِ با تو بودن برای من ... تمام خاطرات توِ با من بودن باز برای من ... دنیای تنهای من قدر لحظات دوتایی رو خوب میدانند ... اما دنیای لوکس تو ... هیچ وقت از دیدن کلمه پایان احساس خوبی نداشتم ... اما ... پای آ ن ...
23-10-2012، 16:31
دوری پایان عشق نیست لطیف ترین غم دنیاست!
ازم دوری ولی در قلبمی
23-10-2012، 17:40
دلــــــــــم ميــگــيرد . . .
وقتـــــي ميبينـــم " او " هســــت . . . " مــــن " هستــــــم . . . ولــــــي " قســـمــت " نيســـت . . .!!
23-10-2012، 17:44
چشم هایت وقتی دروغ می گویی زیبا تر می شوند…
اگر می خواهی زیبا ترین باشی همیشه به من بگو دوستت دارم …!!
23-10-2012، 18:23
این روزها "بی" در دنیای من غوغا می کند!
بی کس ، بی مار، بی زار، بی چاره ، بی تاب ، بی دار، بی یار، بی دل ،بی ریخت، بی صدا ، بی جان، بی نوا،بی حس ، بی عقل بی خبر، بی نشان ، بی بال، بی وفا، بی کلام ،بی جواب ، بی شمار بی نفس ،بی هوا ،بی خود، بی داد، بی روح ،بی هدف،بی راه،بی همزبان بی تو بی تو بی تو.....
23-10-2012، 18:28
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد
کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد سر نماز اول وقت حاظر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا باشد در زمین. . .
23-10-2012، 20:24
اگر گاهی ندانسته به احساس تو خندیدم
ویا از روی خودخواهی فقط خود را پسندیدم اگر از دست من در خلوت خود گریه ای کردی اگر بد کردم و هرگز به روی خود نیاوردی اگر زخمی چشیدی گاه گاهی از زبان من اگر رنجیده خاطر گشتی از لحن و بیان من حلالم کن... وبعد....
23-10-2012، 20:38
دمش گرم … باران را میگویم ؛ به شانه ام زد و گفت :
“خسته شدی ؟ امروز تو استراحت کن ، من به جات می بارم”
23-10-2012، 20:54
هرچه مهربانتر باشی بیشتر به تو ظلم می کنند.
هر چه صادق تر باشی بیشتر به تو دروغ می گویند. هرچه خودت را خاکی تر نشان بدهی کمتر برایت ارزش قائلند. هر چه قلبت را آسان تر در اختیار بگذاری راحت تر لهش می کنند و اگر بدانند که منتظری و به آنها احتیاج داری یک دنیا از تو فاصله می گیرند.....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |