12-12-2020، 16:20
نمیشناسمش ولی از موضوعاش و ارسالاش معلوم پسر کنجکاویه و متفکر...از مدیریتشم معلومه عاشق فیلم و سینماست :-)
ایشالله بعدا بیشتر اشناشیم...
موفق باشی ^_^
ایشالله بعدا بیشتر اشناشیم...
موفق باشی ^_^
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
12-12-2020، 16:20
نمیشناسمش ولی از موضوعاش و ارسالاش معلوم پسر کنجکاویه و متفکر...از مدیریتشم معلومه عاشق فیلم و سینماست :-)
ایشالله بعدا بیشتر اشناشیم... موفق باشی ^_^
12-12-2020، 17:00
خب آقا وحید گل(:♥
چن سالته؟.-. پسر خونگرم زود با همه صمیمی میگیره آزادی بیان داره وای در عین حال با ادبه با جنبه همین دیگه موفق باشی وحید جان(:♥
داداش گل^^
خب کم حرفه ولی خونگرمه(: با ادبه (: بسیار مهربونه *-* باب اسفنجی میبینه ^-^ کلن کودک درون فعالی داره(; با آرزوی موفقیت برات داداشی^-^ امیدوارم ب هرچی میخای برسی^-^ ♥
داداش خوبي /; از اون اولاش كه وارد شده بود معلوم بود
كم مي حرفه ولي مختصرو مفيد منظورشو ميگه تلاشگر خوبيه حواسش به كاري كه سپرده شده هست خيلي واقع بين ولي خدايي فعاليت جذابي داره تو سرگرمي ها ^^ حرفش يكي هست هميشه عوض نميشه به كل براش آرزو دارم هرچي ميخواد ناخواسته بهش برسه مواظب خودت باش رفيق (:
وحید جان تنها تصورم ازت اینه ک تا میتونی لایک میکنی!
خوشبخت و با آرزوی بهترین ها(=
13-12-2020، 17:37
(12-12-2020، 15:47)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همش درست بود ممنون داداش ولی چرا به زن گرفتن من گیر دادی؟ (: (12-12-2020، 16:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله آدم کنجکاویم و عاشق فیلم و سینما :-) ممنون بابت نظرت *.* (12-12-2020، 17:00)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون جیگر (: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() (12-12-2020، 20:18)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره خیلی کم حرفم اینو قبول میکنم ! مهربون هستم ولی بستگی به اخلاق و ادب طرف داره ! ممنون دخترم همش درست بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() (12-12-2020، 22:02)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله بله همش درست بود (: ممنون مهربونم ![]() (12-12-2020، 22:21)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله همش درست بود (: ممنون رفیق ! (12-12-2020، 23:48)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله ممنون بابت نظرتون عزیز (: از وقتی که اومدم انجمن شماها باعث شدین نظرم نسبت به آدما عوض بشه ، کلا از همه متنفر بودم و همیشه تنها بودم ولی با دوستان مهربونی مثل شما دیگه احساس تنهایی نمیکنم ! (: ممنون از آقا صابر و تمام فلشخوری های عزیز !
13-12-2020، 18:43
(13-12-2020، 17:37)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اول اینکه قلب های اخرو ندیدی دوم اینکه هرکس تو زندگیش باید مستقل بشه و سرو سامون پیدا کنه و همدم داشته باشع تو زندگیش تا خیلی جاها تو جاده باریک گیر نکنه
25-12-2020، 14:37
با حضور : @"|-ANDROID-|"
25-12-2020، 14:41
برا من ک نظر نداد ولی من براش نظر میدم .-.
آدم عجیب غریبیه رو مخه مث ارسطو عه هربار عاشق یکی میشه/: ولی خب مودبه دوس داره ربات باشه موفق باشی پسر&_&
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|