09-12-2020، 12:10
خب دختر زیبا چهره ایه
ی داداش کوچیک داره؟
مهربونه
سادس
خیلی باهاش آشنایی ندارم موفق باشی
ی داداش کوچیک داره؟
مهربونه
سادس
خیلی باهاش آشنایی ندارم موفق باشی
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-12-2020، 12:10
خب دختر زیبا چهره ایه
ی داداش کوچیک داره؟ مهربونه سادس خیلی باهاش آشنایی ندارم موفق باشی
خاب ما اینجا نیومدیم فقط تعریف کنیم از هم دیگه
من ادم رکیم پس حقیقتو میگم D:: اولا فک میکردم از اون رو مخایی که خیلی چندشه و اگه به رفتارم تو اون زمان نگاه کنی میبینی باهات خیلی سرد بودم._. خاب ازت خوشم نمی یومد چیکار کنم._. یادم میاد سر موضوع"عشقم ارین" از خنده جر خورده بودم lol ![]() ولی خاب به گذر زمان نظرم در موردت تغییر کرد((((: به نظرم دختر بدی نیستی و خیلی هم بامزه ای((: فقط یکم خُلیییی:/ اشکال نداره خوب میشی((: در مورد قیافت که نگم صورت و قیافه خیل جذابی داری*-* خدا برا شوهرت حفظت کنع:^ خلاصه موفق باشی(:♡
09-12-2020، 19:42
بچه خوبیه...
قیافش قشنگه! دیوانم هست(به قول خودش)|: در کل دخمل کوچولوی خوبیه! به قول مل مل خودم خدا برا شوهرت حفظت کنه:v
دختر خوبي.خوجله خيلي.خدانگهش داره ^-^
كلي ديوونه بازي بلده كه به شخصه خودم طرفدارشم(; به من ميگه پسريكي يه دونشم (: خب حقم داره.مامانم ديگه _+ تاحال عصبانيت شو نديدم . با همه يه جوري صحبت ميكنه انگاري كلي باهم بودن عاشق يكي هم بود كه لياقت شو نداشت...ب خودش مربوطه; باهوش و شيرين زبون از هم كلام شدنش لذت مي بريد(: خلاصه كه هر جاهست موفق باشه و خوشحال آرزو ميكنم براش كه ناخواسته به خواسته ش برسه
خب خب و اما دوست قدیمی خودم
![]() دختر خوبیه نه خنگه نه باهوشه ![]() کلی دیوونه بازی در می یاره و ادم از بودن باهاش خسته نمیشه ![]() توی بدترین شرایط هم ادمو میخندونه ![]() با همه زود صمیمی میشه و گرم میگیره کینه ایم نیس ![]() فقط یکم بیشعوره جواب بعضی پیامارو نمیده :/ خداروشکر از این عاشقای لحظه ایم نیس که هر دقیقه عاشق یه نفر باشه ![]() بالاخره که کلی کنارش حال میکنی و امیدوارم همه ارزوهات خاطره شن برات ![]() خب ارمی خانم اینارو به خودت نگیریا که این همه ازت تعریف کردم ![]() ![]() ![]()
09-12-2020، 23:32
خوب باعرض سلام و خسته نباشید خدمت بینندگان عزیز
این گل دخترو زیاد نمیشناسم ولی اومدم نظر بدم/: دختر قشنگیه لنتی نور چهرت من رو کور کرد^_^ دختر اجتماعه و زوود با همه گرم میگیره:^.^ ولی یه نصیحت همیشه ادما باهات صاف و صادق نیستند حواست باشه ساده و خوش قلب موفق باشی^_+ یاعلی
در دوره تباهیت نوشته شده است|:
11-12-2020، 14:02
(11-12-2020، 14:00)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا از خداتم باشه که دوستمی ![]() بله بله خیلی میکنم ![]()
12-12-2020، 14:35
با حضور : @"وحید.a"
خب بگم@a.وحید
عین داداشه برام خیلی دوسش دارم خیلی♡ پسر گلیه تکه تکه(:♡ از همه لحاظ باا کلامات(: باشعور با ادب همه چی تموم♡♡♡ فقط زن نداره اونم خودم میگیرم براش:/ بچه کنجکاویه نسبت به سنش :| تو دنیا بگردی پیدا نمی کنین مثلش♡♡♡♡♡♡ عاقل باقل یه همچین چیزی:|(: خیلی ساکته :|فک کنم هنو با بزرگترا گرم نیس:| قیافشم فک کنم چشاش یا سیاهه یا قهوه ای سوخته♡♡♡♡ (حالا نریم تو ظاهرش) با هرکسی گرم نمیگیره مگه اینکه بهش اعتماد کنه:/و این کارشم خیلی خوبه(: به هر حال دوست دارم یه دنیا دمت گرم موفق موئید باشی تو زندگیت و زن هم بستونی(::♡.♡ خدا پشت و پناهت داداش♡♡(: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♡♡
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|