امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]

ویدیو عجیب و ترسناکی که توسط بیبی مانیتور گرفته شده!

بیبی مانیتور که احتمالا میدونین چیه. وسیله ایه که میزارن تو اتاق بچه تا بتونن باهاش کاراشو کنترل کنن، مثلا صدای گریه هاشو بشنون تا بهشون برسن و اینا...
این ویدیوهم توسط بیبی مانیتور گرفته شده ک واقعا ترسناکه! حتما ببینین!
توی ویدیو یه بچه رو میبینین که وای میسه رو لبه ی تخت بچه. خب ۱۰۰% کاره خیلی سختیه! ولی توی ویدیو اگه به دستاش دقت کنین یکی داره بهش کمک میکنه. به گریه های بچه هم توجه کنین خیلی عجیب و ترسناکه. آخرشم که دستای بچه هه رو ول میکنه و میفته!
خلاصه این ویدیوی ترسناک تو یوتیوب خیلی بحث برانگیز و پربازدید شده‼️ ??

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://bayanbox.ir/view/mp4/9157755875752913464/videoplayback-5.mp4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط آرمان کريمي 88 ، Emmɑ
آگهی
حقیقتی پشت انیمیشن فروزن

دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ] 11

➰ در انیمیشن 'فروزن' گوزنی وجود دارد که دوست صمیمی پسر داستان یعنی کریستوف است. آنها از کودکی باهم بزرگ شده اند. از آنجایی که مردمان قطب و مناطق سردسیر اروپایی از پوست گوزن برای خود لباس های گرم درست میکنند، کریستوف هم یکی از این لباس های گوزنی را به تن کرده است و در واقع از آنجایی که فرهنگ این مردمان طوری است که بزرگان آن دهکده این لباس گوزنی را برای بزرگسالی کودکان خود میدوزند، یک گوزن را کشته اند و با پوست آن برای بزرگ شدن کریستوف یک لباس درست کرده اند. اما اگر دقت کنید متوجه میشوید که دوست گوزنی او شدیدا به او وابسته است!

➰ پس درنتیجه هنگامی که بزرگان قبیله برای شکار یک گوزن به جنگل رفته اند تا برای کریستوف یک لباس درست کنند، بعد از کشتن گوزن متوجه میشوند آن گوزن یک بچه نیز داشته. سپس بچه گوزن را با خود به دهکده میاورند و به دست کریستوف میسپارند. اما داستان از جایی ترسناک میشود که میفهمید پوست مادر این گوزن بر تن کریستوف است و او شدیدا به کریستوف علاقه دارد‌، در واقع برای این وابسته است که اولا او را بزرگ کرده و دوما بوی مادرش را میدهد!

کاری باتون بکنم دیگه کارتون نبینید!
Love
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Emmɑ ، ѕααяeη
اسرار پنهان گوگل ترنسلیت!

گوگل ترنسلیت یکی از کاربردی ترین ابزار هایی است که تقریبا هرکسی که با متون زبان های بین المللی سروکار داشته باشد روزی به ان نیازمند خواهد بود. اما گوگل ترنسلیت چیزی که نشان میدهد نیست.

?| اگر شما به زبان سومالی این جمله:
‌«how do i sell my soul to satan»

را تایپ کنید و زبان مترجم را به انگلیسی قرار بدهید و میان کلمات این جمله به این صورت فاصله قرار بدهید:
«ho wd oi se ll my soul to sa ta n»

گوگل ترنسلیت جواب میدهد:
«d you wana do so?»

شما در واقع از گوگل ترنسلیت پرسیدید که چطور روحم را به شیطان بفروشم و گوگل جواب میدهد ایا واقعا میخواهی اینکار را بکنی؟

?| اما همه چیز به اینجا ختم نمیشود. شما اگر همچنین با همین زبان سومالی این جمله را این گونه بنویسید:
«ar ey ou ac ri mi nal»

به معنای ایا تو خلافکار هستی را در گوگل ترنسلیت بنویسید و مترجم را روی انگلیسی قرار بدهید، گوگل این جواب را خواهد داد
«do you have a problem?»

به معنای ایا مشکلی داری ؟
یا جواب میدهد «do not worry abut it» به معنای نگرانش نباش!

?| همچنین اگر با همان زبان سومالی این جمله را «ar e yo u sa tan» که به معنای ایا تو شیطان هستی تایپ کنید و با انگلیسی ترجمه کنید، گوگل جواب میدهد:«you are the one» به معنای خودتی!

اگر این جمله را

«ar ey ou go in gt o urt me»

که به معنای ایا میخواهی به من صدمه بزنی در گوگل با زبان سومالی بنویسید گوگل در انگلیسی جواب میدهد:
«come on and take me to your house»

به معنای بیا و من رو به خونت ببر.

?| همچنین اگر کلمه ی et را به سومالی 17 بار تایپ کنید گوگل جواب میدهد:
«make eat your eat eat yourself»

به معنای خودت را بخور
اما چیزی که باعث ترس شما خواهد شد، این جمله است:
«ar ey ou wa tc hi ng me»

که به معنای ایا تو مرا نگاه میکنی یا تماشا میکنی؟
گوگل بعد از نوشتن این جمله به انگلیسی به شما جواب خواهد داد:

«i love you so much»

به معنای من تورا خیلی دوست دارم!

?| شما هم اکنون میتوانید تمام این جمله هارا امتحان کنید. زبان تایپ را به سومالی قرار بدهید و متن خروجی را به انگلیسی. حتما فاصله های بین حروف را رعایت کنید!

شاید همه اینا اتفاقی بوده باشه ولی بعد از لو رفتنش بعضی از جوابای قبلی عوض شدن با این حال تعدادی از این عبارات هنوز هم با این روش کار میکنند.
نمونه های بیشتری هم هست که میتونید با جستجو در اینترنت پیداشون کنید.

راستی برید بنویسید«هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد»  ببینید چی معنی میاره!
Love
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، _ƇRAƵƳ_ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، SABER ، آرمان کريمي 88 ، Emmɑ ، ѕααяeη ، Prometheus
(02-12-2020، 19:08)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویدیو عجیب و ترسناکی که توسط بیبی مانیتور گرفته شده!

بیبی مانیتور که احتمالا میدونین چیه. وسیله ایه که میزارن تو اتاق بچه تا بتونن باهاش کاراشو کنترل کنن، مثلا صدای گریه هاشو بشنون تا بهشون برسن و اینا...
این ویدیوهم توسط بیبی مانیتور گرفته شده ک واقعا ترسناکه! حتما ببینین!
توی ویدیو یه بچه رو میبینین که وای میسه رو لبه ی تخت بچه. خب ۱۰۰% کاره خیلی سختیه! ولی توی ویدیو اگه به دستاش دقت کنین یکی داره بهش کمک میکنه. به گریه های بچه هم توجه کنین خیلی عجیب و ترسناکه. آخرشم که دستای بچه هه رو ول میکنه و میفته

روح یا جن شاید کنترلش کرده
پاسخ
 سپاس شده توسط Волшебник ، آرمان کريمي 88 ، Emmɑ
همیشه ترس و استرس در دوران مدرسه با من بود و فکر می کنم به خاطر درس نخواندن و تنبلی در نوشتن مشق بود.
سال اول دبستان بودم. در آن سال وقتی روانه مدرسه می شدم، تا موقعی که معلم سر کلاس نیامده بود، خدا خدا می کردم که امروز نیاد و یه نفس راحتی بکشیم. ولی دعا کردن های من فایده ای نداشت. معلم هر روز قبراق تر از روز قبل سر کلاس حاظر می شد.
یک روز مغز اول دبستانی من به این نتیجه رسید که هر چه دعا می کنم که معلم نیاد برعکسش اتفاق می افته. پس باید بگویم خدا کمک کن معلم بیاد.
اون روز تا جلو مدرسه فقط می گفتم: خدا کنه معلم بیاد! خدا کنه معلم بیاد!
می دونید چی شد؟!!

متاسفانه باز هم معلم اومد...
Smile Smile
پاسخ
 سپاس شده توسط Волшебник ، آرمان کريمي 88 ، ѕααяeη
(01-07-2019، 11:03)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#طلسم

#حقایق

#معما

#متن ترسناک

#بازی با ارواح

# عکس

ب مدرسه عجایب خوش اومدین! =))

کلاس درس آموزش طلسم! (تغییر رنگ چشم)

در یک مکان خلوت بشینید و ذهنتون رو خالی کنید.ب رنگی که میخواید رنگ چشمتون ب اون تغییر کنه فکر کنید. حالا تصور کنید وقتی چشم هاتون رو باز میکنید چشم هاتون ب رنگی که میخواستید در اومده.

حالا تو همین فکر بمونید و تکرار کنید [3بار]:
the COLOUR of my eyes,i do not like.i desire me eyes to be 
.(state the"COLOUR you wish youre eyes to be)
Divine power,hear my
.plea.change the colour of my eyes.this is what i want.this is my wish
SO MOTE IT BE!

طلسم رنگ چشماتون رو تقریبا عوض میکنه.
چند دقیقه ب طلسم وقت بدید تا اثرش رو بذاره. حداکثر 30 دقیقه.سپس توی
آینه خودتون رو نگاه کنید. رنگ چشم هاتون عوض شده و ب رنگی ک دوست داشتید در اومده ^ــ^
طلسم برای یک روز روی چشم هاتون میمونه و همیشگی نیست . هر چی
بیشتر طلسم رو تمرین کنید بیشتر روی چشم هاتون میمونه!

نکته: تو قسمت (state the"COLOUR you wish youre eyes to be) رنگی که
میخواید چشم هاتون بشه رو بنویسید.

!×کپی ممنوع×!
مطمنید اینا درسته؟
جواب نمیده
میدونی جالب ترین بخش این زندگی چیه.؟
اینکه ما تو عصری زندگی میکنیم که
گوشی هاش هوشمندن
ولی ادماش احمق Dodgy
https://harfeto.timefriend.net/16336926635920
(حرفتو بهم بگو.دیدم همه گذاشت منم گذاشتم جیز)
پاسخ
 سپاس شده توسط آرمان کريمي 88
کمدی ترسناک!

- در سال ١٩٩٠ راننده اتوبوسی برای یک اسایشگاه روانی کار میکرد. روزی او مامور شد تا تعداد بیست بیمار روانی را از یک اسایشگاه به اسایشگاه دیگری انتقال دهد.

- در میان راه ناگهان تشنه اش میشود و تصمیم میگیرد برای دقایقی از اتوبوس پیاده شده و به مغازه برود و نوشیدنی بنوشد.

- اما به تصور انکه بیماران روانی هرگز قادر به فرار نیستند در اتوبوس رو قفل نمیکند. سپس بعد از نوشیدن کمی ابجو باز به اتوبوس باز میگردد اما متوجه میشود تمام بیماران از اتوبوس فرار کردند.

- او که میدانست اگه رئیس اسایشگاه متوجه این اتفاق شود کارش را از دست خواهد داد تصمیم به کار عجیبی گرفت. او با اتوبوسش به نزدیک ترین ایستگاه اتوبوس میرود و تعدادی مسافر سوار میکند تا اینکه انها به بیست تن میرسند.

- سپس انها را به مقصد میبرد و به مامور تحویل اسایشگاه مقصد میگوید اینان همان مریض هایی هستند که قرار بود منتقل شوند. اما مواظب باشید انها انقدر مریضیشان شدید است که فکر میکنند روانی نیستند و ادای ادمهای معمولی را در میاورند.

- این بیست نفر دو ماه در اسایشگاه اشتباهی بستری میشوند تا اینکه مشخص میشود انها بیمار نیستند. اما جالب است بدانید از این بیست نفر تنها ٥ نفر سالم میمانند و مرخص میشوند و بقیه در اسایشگاه میمانند.

- راننده خاطی دستگیر شدو اسایشگاه نیز جریمه شد اما در ان سال جرم و جنایت ١٠٪‏ افزایش یافت! دیوانگان نیز تنها تعداد اندکی از انها دستگیر شدند.
Love
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط LUGAN ، SABER ، Emmɑ ، آرمان کريمي 88 ، ѕααяeη ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
چیزای زشت درمورد کارتون باب اسفنجی! Telegh_45

یکی از انیمیشن های پرطرفداری که در آن بسیار زیاد به سمبل های فرقه ایلومیناتی اشاره شده و بسیار صحنه ها و موضوعاتش بدآموزی داره کارتون باب اسفنجی است! (:

که در ادامه به نکته های عجیبی درمورد این کارتون اشاره میکنیم

رستوران چام پاکت (رستوران پلانگتون در کارتون باب اسفنجی) در واقع یک سطل ماهی گیری بود که ماهیگیران از آن به عنوان ظرفی برای ماهی های صید شده استفاده میکردند.
آقای پلانگتون نیز در این رستوران ماهی سرو میکرد. خب تصور کنید یک ماهی برای خوردن غذا به رستوران برود و جلویش یک ماهی برای خوردن بگذارند. دقیقا شبیه این است که شما به رستوران بروید و جلوی شما یک انسان برای خوردن بگذارند!
برای همین بود که رستوران آقای پلانگتون مشتری نداشت زیرا رستورانش یک رستوران هم نوع خواری بود!

رستوران آقای خرچنگ هم در کارتون باب اسفنجی، در واقع یک تله خرچنگ بود!

- در این اپیزود از کارتون باب اسفنجی، همانطور که میبیند از دهان آقای خرچنگ، پاتریک، اختاپوس و باب اسفنجی رنگین کمان بیرون می آید و این کلمات گفته میشود:

L ets
S ee
D arknes !

C ome
O ver
C ant
A rrive
I n
E nternal
N owhere !

W orld
E nter
E nternal
D arknes !

چیزی فراتر از یک کارتون کودکانه!

‍?- در اپیزودی از کارتون باب اسفنجی،باب اسفنجی و پاتریک دو شخصیت دوست داشتنی و با نمک تصمیم به عضویت به ایلومیناتی و تبلیغ بین مردم میکند،
آنها سپس یک هرم ایلومیناتی ساخته و افراد با دعوت میکنند با پوشش تک چشم وارد هرم بشوند،
یکی از این افراد که تحت تاثیر ایلومیناتی قرار گرفته،
اختاپوس به طرز عجیبی و بدون این که خودش حتی سر در بیاره داره کجا میره،وارد سازمان میشه،اختاپوس ترسیده و تصمیم به فرار میگیرد اما هر چه سعی میکند نمیتواند از هرم و ایلومیناتی دور بشود!

?| در قسمتی از فیلم سینمایی باب اسفنجی،
وقتی که شهر دچار کمبود همبرگر و غذا میشود،همه به طرز عجیبی از یک شهروند عادی تبدیل به یک حیوان خشن،زورگو،ترسناک و شورش گر میشوند،همه لباس های تمیزشان را میکنند و لباس های کثیفی تن میکنند،اما سندی،سندی که اصلا متعلق به دریا نبوده و میدانسته که در آب همبرگر درست نخواهد شد و با دقت زیاد به تمامی قسمت ها سندی هیچ گاه همبرگر نخورد،دیوانگی سندی برای چیست؟
از گردنبند روی گردن سندی،میتوان فهمید!

همچنین توی یکی از قسمتها، باب اسفنجی به محل زندگی سندی توهین میکنه و سندی بسیار عصبانی میشه و قصد کشتن باب اسفنجی رو میکنه که با توجه به یهودی[یا عضو ایلومیناتی] بودن سندی میشه به نتیجه رسید که منظور از وطن سندی کجاست .

گفته میشه بیکینی باتم یا همان بیکینی نام جزیره ای کوچک در دریاهای آمریکا بود که آمریکا به مدت ۴ سال بمب های اتمی و هسته ای و اسلحه های هسته ای خودش رو رو این جزیره آزمایش میکرد،اما این عمل بخاطره موردی عجیب متوقف شد،دانشمندان و سازندگان اصلحه دیدند که موجودات آن منطقه به طور شگفت انگیزی غول آسا یا ناقص الجثه و برخی دیگر شبیه به یک موجود دریایی نبودند،
کارتون باب اسفنجی و شهر بیکینی جایی که ماهی ها لباس میپوشند،جایی که ماهی ها همبرگر میخورند،آیا این بیکینی باتم همان جزیره ی وحشت ناک بیکینی میباشد؟آیا باب اسفنجی هم یک موجود فراطبیعی است؟!??

آهنگ شروع کارتون باب اسفنجی رو اگه برعکس پخش کنید پر از توهین و بدآموزیه و مغز کودکان ازین موضوع بدون این که مستقیما گوش بدن تاثیر میپذره! Telegh_00
Love
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط آرمان کريمي 88 ، Emmɑ ، ѕααяeη ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
میشه برعکس آهنگ باب اسفنجی را بگزاری؟ Blush

ممنون از مدیر تالار وحید.a 6gd
من برادری دارم که مورد اعتماده اما بعضی از مواقع آدم فروش. بعضی از مواقع شیرین تر از عسل بعضی از مواقع هم تلخ تر از مرگ. اما من با همین تضاد زیباش می سازم و 8 سال و 5 ماه و 23 روز یا همون 3099 روز اختلاف سن را کنار می گذارم و برادر 3 ساله ام را در آغوش می سپارمpillو مثل این آدمک پشت با او بازی می کنم و ng2او را دلداری می‌دهم

آینت دانی چرا غماز نیست
زانک زنگار از رخش ممتاز نیست
پاسخ
 سپاس شده توسط Волшебник
عکس ترسناک!!

این زن یک عکس سلفی از خود و پسرش در فیس بوک منتشر کرد اما بعد از دقت به جزئیات عکس نتوانست بخوابد..!

این مادر ۲۴ ساله عکسی از خود و پسرش در فیس‌بوک منتشر کرد اما بعد از آنکه به عکس خیره شد دستی را دید که او را به وحشت انداخت.
این زن در زیر عکسش نوشت:« من با یک دست فرزندم را به بغل گرفتم و با دست دیگرم دوربین را نگه داشتم و مطمئنم دست روی شانه من نه دست من است و نه دست فرزندم». او که به شدت وحشت کرده بود در ادامه نوشت:« خانه‌ای که در آن مستقر هستیم بیش از ۳۰۰ سال قدمت دارد. اولین صاحب این خانه بعد از آنکه فرزندش مفقود شد در وان حمام خودکشی کرد».
این زن در پایان نوشته که این عکس را بعد از حمام کردن فرزندش گرفته است و گمان می‌کند روح این زن در این خانه به انتظار فرزندش نشسته است!

Love
*-*

پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ѕααяeη ، آرمان کريمي 88 ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خفن ترین فیلم ترسناک هایی که دیدید و پیشنهاد میدید ؟؟؟؟؟
  ردیابی میلیاردرهای دنیای کریپتو
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
Book داستان ترسناک
  لوگوی جدید ایرانسل و گاف عجیب آن به نقل از رندباز
  ماجراهای ترسناک
  داستان واقعی ترسناک درباره اتفاقات عجیب
  یک واقعیت بسیار ترسناک!!!(همه بخونن)
  حماقت بسیار عجیب و باور نکردنی یک مرد
  مردان عجیب آنهای که جیگر دارند بیان دا خل

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان