امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

خاب دیگع اگه رل میخاید به پ.خ من مراجعه کنید⁸⁵XD
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، امیر‌حسین ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(11-11-2020، 19:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:06)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جانم قربونش برم که دارن سرش دعوا میکنن Big Grin  Heart

سرتو دعوا میکنن ؟ v:

نه باو ایشون 16 سالشه من 13
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 165
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(11-11-2020، 19:09)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:06)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم الان بگم|||:
اه|:

Telegh_07

کوفتتتتbathtime 25r30
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(11-11-2020، 19:10):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:06)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جانم قربونش برم که دارن سرش دعوا میکنن Big Grin  Heart

نگی یه دفعه ها

حاجی من نگم خودش ک میبینه Dodgy
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(11-11-2020، 19:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه کسی مث من یاد داستان اون دخترع با ارین افتاد دستا بالا XD
دست دست ازینا ازینا
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(11-11-2020، 19:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هشتادوپنج پشت ایکس چیه؟
مدلشه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
ایکس × باکس=ایکس باکس
هش ×کیک=هش کیک
یادی از قانون مورفی
Everything is Temporary(:
(11-11-2020، 19:07)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام؟
به رلش چرا درخواست دادی عَیب نیست؟
جانم.
من نمیدونستم این رلش باشه.
وقتی من باهاش کات کردم آرش رلش شد نه قبلش.

ارمیتا راست میگه تو کی با رل من رل بودی
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 165
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
Brick 
(11-11-2020، 19:10)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:09)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_07

کوفتتتتbathtime 25r30

امضات چقدر شبیه سخنان منه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(11-11-2020، 19:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هشتادوپنج پشت ایکس چیه؟
مدلشه؟

داستان دارع:*
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان