امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

(08-11-2020، 18:11)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفشم نزن که یاد گندکاریامون میفتم.-------.

Telegh_01لنتی

هیس کن هیس کن.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(08-11-2020، 18:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید ؟ این احسانو یادته ؟ 

ضمنا
این به درخت میگن عوضی ((:

"این احسانو" گفتم ! اینه خالی که نگفتم ... نگا کن دیگه -_-

(08-11-2020، 18:08)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:05)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سه نکن 
تورو به ابلفض گفتم سه نکن امید  Telegh_01

نمیشد اصن راه نداره به ارمینا نمیشه دروغ گفتTelegh_01

قضیه چیه !!!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-11-2020، 18:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:05)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سه نکن 
تورو به ابلفض گفتم سه نکن امید  Telegh_01

شما دو تا دارین چیو پنهون میکنین !
بابا حالا ک به خوبی و خوشی بعد چند سال تموم شد بزار بگم

منوووو احسان بعد ک باهم قهر کردیم همش دعوا داشتیمTelegh_01Telegh_01

البته من میزارم رو حساب بیشعوری اون زمان خودمTelegh_02
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، esiesi ، *VENUS*
(08-11-2020، 18:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب
پس کی میای توی تور من زیبا؟ ((:

3 نکن برار (((((:
تورت سوراخه !
3 نکنم ؟ ما سه تا تنها مشهدیای این سایتیم !! عمرا تورو یادش بره

تورو سوراخ کردم بچه ماهیا رد شن
اومدم واسه شکار خودت، شکار کوسه ((((:
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 23
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(08-11-2020، 18:08)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضمنا
این به درخت میگن عوضی ((:

خفت میکنماااااااا
حق نداری به ارمینای من عوضی بگی
ارمینا اگه زنش بشی من دیگع بچت نیستم
عادت میکنی دورت بگردم !
احسان تازه خیلی گل شده
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، esiesi
دارن دیوک دستت میکنن=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-11-2020، 18:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورت سوراخه !
3 نکنم ؟ ما سه تا تنها مشهدیای این سایتیم !! عمرا تورو یادش بره

سوراخ
بچه ماهی؟!

O_o
+۱۸
بی ادب
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، *VENUS*
(08-11-2020، 18:09)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا چه بزرگ و باشخصیت شده !  Telegh_01
خیلیم فرهیخته شده ! به چند زبانم مسلطه ! LOL
اصن یکی دیگه شده ! 

اون زمان ک خیلی شت بود
الان دوس داشتنی شده چیزی ک تا اینجا دیدم
شت بود ؟  Telegh_01 
توام دلت پره؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 18:14)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوراخ
بچه ماهی؟!

O_o
+۱۸
بی ادب

حتی به ارمینا کوسه هم گفت 
بیشتر دعواش کن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(08-11-2020، 18:13)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دو تا دارین چیو پنهون میکنین !
بابا حالا ک به خوبی و خوشی بعد چند سال تموم شد بزار بگم

منوووو احسان بعد ک باهم قهر کردیم همش دعوا داشتیمTelegh_01Telegh_01

البته من میزارم رو حساب بیشعوری اون زمان خودمTelegh_02

ط زمان بیشعوریم مگه داشتی امیتTelegh_20
Vibe
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان