امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(08-11-2020، 11:35)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پارسال عاشق همکلاسیم بودم معلم گف همجنسگرایی خوب نیس بعد مدیر پدرشو دراوورد که چرا به این اینطوری گفتی 32

من بجای تو باشم زیاد پیش مدیر نمیپلکم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، کــــــــــⓐرمَن ، Emmɑ
آگهی
(08-11-2020، 11:24)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقایق قبلنا سپاس میدادی مردم روت تاثیرگذاشتن

همیشه سپاس میدم(:
ن کسی رو من تاثیر نمیزاره(((:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Emmɑ
(08-11-2020، 11:38)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:35)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پارسال عاشق همکلاسیم بودم معلم گف همجنسگرایی خوب نیس بعد مدیر پدرشو دراوورد که چرا به این اینطوری گفتی 32

من بجای تو باشم زیاد پیش مدیر نمیپلکم

من ب مدیر نگفتم!!!دوستام گفتن Undecided
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

عادی است فرزندم ای روزا بیشتر افراد با همجنسگرایی مخالف و اندکی موافقند/=
(اوووووووووووووو نمی گفتم نمیشد)
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(08-11-2020، 11:07)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 13:56)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی اعصاب بودنش
حاجی جدا من بی اعصابم؟َ
Big Grin Big Grin Big Grin پوزش Angel Telegh_01Telegh_16
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(08-11-2020، 11:37)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:36)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سس خرسی میماله مزاحمش نشو
خیر از مام استفاده می کنن:v

از mom ؟؟ جیزززز ریک
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
این یک باور غلط که شما رو به سمت این صحبت ها مسخرس میبره.
ولی اون کسی که داره این باور های غلط رو به شما میده همین کودک شیطانه.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-11-2020، 11:38)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:24)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقایق قبلنا سپاس میدادی مردم روت تاثیرگذاشتن

همیشه سپاس میدم(:
ن کسی رو من تاثیر نمیزاره(((:

برکانااااااااTelegh_09Telegh_09Telegh_09Telegh_09

(08-11-2020، 11:39)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عادی است فرزندم ای روزا بیشتر افراد با همجنسگرایی مخالف و اندکی موافقند/=
(اوووووووووووووو نمی گفتم نمیشد)
همجنسگرا نیستم!فقط دوسش داشتم همین!طرف تامبوی بود
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 11:39)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:37)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر از مام استفاده می کنن:v

از mom ؟؟ جیزززز ریک
نه اون مامD:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-11-2020، 11:39)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:07)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی جدا من بی اعصابم؟َ
Big Grin  Big Grin  Big Grin پوزش Angel Telegh_01Telegh_16

پذیرش://

(08-11-2020، 11:37)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سالیغ

سن نینیسن!؟

هساد بکار  Sad  Sad

اله جانینان!
یازیخ بالام اورییم قوربان Undecided Big Grin
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 172 مهمان