امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(07-11-2020، 21:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انا اطلاعیه ها تو همه رو حذف کن!
چرا چیشده مگهo.o
آگهی
(07-11-2020، 21:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون خوش (؛

کجا کجا):؟

(07-11-2020، 21:38)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انا اطلاعیه ها تو همه رو حذف کن!
چرا چیشده مگهo.o

پاک کنی عکست به حالت اولیه بر میگرده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS*
(07-11-2020، 21:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون خوش (؛
دیر اومدی نخا زود بری(:

(07-11-2020، 21:39)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون خوش (؛

کجا کجا):؟

(07-11-2020، 21:38)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چیشده مگهo.o

پاک کنی عکست به حالت اولیه بر میگرده
به این مورد توجه نکرده بودم!._.
باز کوچیک که شد اینکارو می کنم^^♡
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
@"ʀօʍɨʀ"
دیر اومدی زود نخا برو(:
Tatal#
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(07-11-2020، 21:42)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʀօʍɨʀ"
دیر اومدی زود نخا برو(:
Tatal#
ما از تاتر شنیدیم اولین بار:>
گر از قافله عقب مانی همین شود._.
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(07-11-2020، 21:44)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:42)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʀօʍɨʀ"
دیر اومدی زود نخا برو(:
Tatal#

تتل ک گوش بدی دیگه تاتر و ماتر حالیت نیس):
Vibe
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 21:50)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:44)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتل ک گوش بدی دیگه تاتر و ماتر حالیت نیس):
تاتر خوب استD:
همتون و ب تاتر کبیر میسپارم
شب بخیر=)

چی گفتم

شت Telegh_59
Vibe
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
مگه میشینه اون همه رو بخونه
ناشناس
(07-11-2020، 19:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 19:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم خدانکنه دیونه :/
ت ک خوشگل تری♡♡

خدا کرده دییگه/:
من از معجزه زیبایی ب نام اسنپ چت استفاده کردم و زیبا شدم بیبی Telegh_01

نکه من بدون اسنپ چت بودم :/
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 191 مهمان