امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

hello
Everything is Temporary(:
آگهی
(07-11-2020، 21:19)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما عَم ک پشم :/
گلی شماD:

فدای تو دختر

(07-11-2020، 21:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما عَم ک پشم :/

ما میگیم صحبت نکنیم که مزاحم نشده باشیم خدایی نکرده وگرنه که ..

نه بابا حالا درسته حوصله هیچیو ندارم
ولی خب بعضیا استثنان
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(07-11-2020، 21:29)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:19)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی شماD:

فدای تو دختر
نشی پسر
در چه حالی؟فیلم یا کتاب جدید؟D:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(07-11-2020، 21:26)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:26)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان کِ Heart

^.^ مارشملو با نوتلا

همین الان میخواستم بهت بگمم مارشملو جانم ولی تو گفتی دگ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
چه شب سردی
Thumbs Up 
(07-11-2020، 21:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:15)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي ناراحت شدم ._.
فكر ميكردم درد من بيشتر دارم Undecided

همه دردای خودشونو دارن عزیز
شاید همه فک میکنن من میخندم و شادم
ولییی...
دردای زیادی دارم(:
اهمم همه یه جور میکشن ازاین دنیا
ولی بهترین نقط قوت تواین بهترین دوستات رو کنارت داری シ
مواظب خودت باش *_*

(07-11-2020، 21:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم چطوره؟

عالی(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
صل علی محمد یار اوباما آمد..
تجدید میثاق مردم با آرمان های آن معصوم 
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 21:25)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:14)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردای من +۲۵=v

بشین بچه
زوده حالا این حرفا واست-__-
مل مل است دیگرD:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(07-11-2020، 21:30)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:26)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^ مارشملو با نوتلا

همین الان میخواستم بهت بگمم مارشملو جانم ولی تو گفتی دگ

کلا علاقه جدیدی به این دو چیز دارم^.^(مارشملو و نوتلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
جوب بایدن پیروز شد،دلار میاد رو 10 هزار تومن.
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان