امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(06-11-2020، 22:56)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 22:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ! O_O
میشه واسه من دعاهای خوب خوب بکنی ؟
مخصوصا اینکه الان یکی از عزیزترینام حالش زیاد خوب نیست .. دعا کن زود خوب بشه ؟ باشه ؟
باشه باشه
برای عزیزمون از ته ته قلبم دعا میکنم(:♡
مثلا انا نیس=v

مخصوصا تو که دلت خیلی پاکه ^.^
واقعا یکی از ساده ترینو مهربون ترینایی.. نذار هیچی تو این دنیا تغییرت بده
همیشه همینجوری بمون
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(06-11-2020، 22:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 22:56)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه
برای عزیزمون از ته ته قلبم دعا میکنم(:♡
مثلا انا نیس=v

همیشه همینجوری بمون

باورت نمیشه که چقد امروز حالم بد بود اما با اومدنت کلی انرژی مثبت بهم دادی^.^
الهی من فدات(:♡
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(06-11-2020، 23:00)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 22:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینجوری بمون

دشمنات فدا شن !!! >.<
نبینم حال شما دو تا جیگر گوشه هام بد باشه ها !!
تو و آنا !!
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel*
امشب فقط میخام جیغ بزنم :/
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ (: :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، *VENUS*
(06-11-2020، 21:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 21:36):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالییییییییییییی!!!!!!!!نویسنده شم عالی ترم میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!هیچییییییییییییی!!!!!
تو چطورررررررِییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟!؟!​؟!ازتوچخبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Lol !
خدایی من اینقدر نمیکشم دیگه!

(06-11-2020، 21:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رگ غیرتم بیرون زده آرمی ._.

جون جون ^.^
فدات بشم من خب

سهونم ،مجید و آرش دوستامن.. پسرای خوبین .. با ادبو با اخلاقن
خیالت راحت کسی اذیتم کرد خبرت میکنم
اره بخند تا دنیا بت بخنده
اوووو
من دیگه شرایط کاملللللل دارما

(06-11-2020، 23:02)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش من پنبه تو گوشمه
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 142
 سپاس شده توسط *VENUS* ، لــــــــــⓘلی
(06-11-2020، 23:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 23:00)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دشمنات فدا شن !!! >.<
تو و آنا !!

نگران نباش منو انا خوب میشیم
(:

(06-11-2020، 23:02)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^
نآشناس
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، *VENUS*
(06-11-2020، 23:03):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 21:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol !
خدایی من اینقدر نمیکشم دیگه!

جون جون ^.^
فدات بشم من خب

سهونم ،مجید و آرش دوستامن.. پسرای خوبین .. با ادبو با اخلاقن
خیالت راحت کسی اذیتم کرد خبرت میکنم
اره بخند تا دنیا بت بخنده
اوووو
من دیگه شرایط کاملللللل دارما

راحت باش من پنبه تو گوشمه
چی بگم والا..
به فعالیت ( مداوم) ادامه بده

(06-11-2020، 23:05)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2020، 23:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دشمنات فدا شن !!! >.<
تو و آنا !!

(:

^.^

شما خوب باشین منم خوبم ^.^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، BIG-DARK
(06-11-2020، 23:05)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دشمنات فدا شن !!! >.<
تو و آنا !!

(:

^.^

و از ی طرف درگیر :/
فقط هفت تا عکس دارم :/
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(06-11-2020، 23:06)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

^.^

و از ی طرف درگیر :/
فقط هفت تا عکس دارم :/

شت اعظم:|
نآشناس
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، *VENUS*
جیگر طلا ها ؟ آرمی داره از خستگی بیهوش میشه
برم کم کم بخوابم دیگه ..
دوستون دارم و شب بخیر ^.^
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 181 مهمان