امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(03-11-2020، 14:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم تو فکرشم اتفاقا ولی خیلی سخته -__-

من که از پسش برمیام.
تو چی؟
 سپاس شده توسط *VENUS* ، امیر‌حسین
آگهی
(03-11-2020، 14:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم تو فکرشم اتفاقا ولی خیلی سخته -__-

من که از پسش برمیام.
تو چی؟
اوووو o.o

من نیز میتوانم !
 سپاس شده توسط Faust
(03-11-2020، 14:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:44)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه ایهام داشت جملت D:

نه بنظرت من آدمیم به این راحتیا تسلیم کلاس بشم؟

چه ایهامی؟؟

نه والا‌.
چجوری یاد گرفتی؟
منم تو فکر یادگیری ام.

گل بگیره یا گل پسر بگیره ؟ v:

دااااوشت نمرده یادت میدم D:
 سپاس شده توسط Faust
(03-11-2020، 14:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که از پسش برمیام.
تو چی؟
اوووو o.o

من نیز میتوانم !

جدیدا انقدر معجزه تو زندگیم رخ داده که.
بهتره بگم .. معجزه خلق کردم که .. دیگه هیچی برام نشد نداره.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، امیر‌حسین
سلام فلشخوریا!چطورید
میدونی جالب ترین بخش این زندگی چیه.؟
اینکه ما تو عصری زندگی میکنیم که
گوشی هاش هوشمندن
ولی ادماش احمق Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16336926635920
(حرفتو بهم بگو.دیدم همه گذاشت منم گذاشتم جیز)
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-11-2020، 14:47)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ایهامی؟؟

نه والا‌.
چجوری یاد گرفتی؟
منم تو فکر یادگیری ام.

گزینه‌ی دوم.
خودم شوک شدم .. حق داری.

مرسی..باید کلیپ آموزشی ببینم؟
کتاب بخونم ؟
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(03-11-2020، 14:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو o.o

من نیز میتوانم !

معجره تو سرته Telegh_10

در تکاپوی یادگیری زبان روسی ام !

ولی گشاد بازی در میارم
 سپاس شده توسط Faust
(03-11-2020، 14:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو o.o

من نیز میتوانم !

میفهمم چی میگی..
منم همینطور
واقعا به این نتیجه رسیدم که همه چی دست خودمونه
خیلی وقتا وقتی این چیزارو میگم به آدما درک نمیکنن چون باید خودشون تجربه کنن تا بفهمن
 سپاس شده توسط Faust
(03-11-2020، 14:49)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:47)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزینه‌ی دوم.
خودم شوک شدم .. حق داری.

مرسی..باید کلیپ آموزشی ببینم؟
کتاب بخونم ؟
بح بح .. مشکی رنگه؟

بت میگم حالا

اینو فعلا ادیت زدم گذاشتم مختص خودت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/y3hq_bandicam_2020-10-31_20-46-50-992.mp4/
 سپاس شده توسط Faust
(03-11-2020، 14:46)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 13:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی خیلی دوست میدارم؟

اوممم صدتا کمتر از اونی ک دوست میدارم(:

آنی آنی
100000 تا بیشتر از اون قدی ک دوسم داری(:♡
کاش ی روز بیاد با کوکولی تو فرودگه قرار بزاریم همو ببینیم سوار هواپیما شیم و بعد بریم کره(:
آرمی ال نشدی هنوز؟/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان