امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(03-11-2020، 14:27)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:26)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی میکنی

ارامش کامل(:
دیدن شادی بقیه شادم میکنه(:
+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071&page=45
اگه دوس داری ریپ کن(:
چشم...
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
یو یو یو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(03-11-2020، 14:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:15)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر خوبم در میونشون هس
(:

عزیزه من
ناموسا به اینا نگو خوب
اینا همونایی ان ک چن سال دگ توی پارک دارن شطرنج بازی میکنن وقتی بقیه دارن دنیارو میسازن

(03-11-2020، 14:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ازت بی خبرم -__-
چی کار میکنی؟
والا منم درگیر کار و زندگی دگ

میخوام یه گردنبند بخرم هرروز تو پیجش میرم نگاه میکنم حسرت میخورم31

(03-11-2020، 14:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید برقصی تا ما حال کنیم دیگع
بدو بیا وسط
منتظرم!(((:

21611121
کو ببینم عکسشو؟ تولدت کیه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-11-2020، 14:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییی ):
شده ۹۰ میل

راستی
داااااوشت فتو و ادیتو یادگرفته v:
کادو تولدم میخواد برام بگیره یه گل پسرررر (((:
آفرررین
چه پیشرفتی باریکلا
کلاس رفتی؟
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(03-11-2020، 14:24)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:23)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من از اونام ک وقتی میرم عروسی از تالار میام بیرون میرم توی ماشین میشینم اهنگ گوش میدم
من کل عروسی فقط لبخند میزنم
و یا عکس میگیرم
(:

بر عکسِ من!
عروسیو معمولا من میچرخونم !
ولی خداییش چند سالی هست عروسی نرفتم
هیشکی ازدواج نمیکنه که
 سپاس شده توسط Faust ، *Aɴѕel*
(03-11-2020، 14:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییی ):
شده ۹۰ میل

راستی
داااااوشت فتو و ادیتو یادگرفته v:
آفرررین
چه پیشرفتی باریکلا
کلاس رفتی؟

اوه اوه ایهام داشت جملت D:

نه بنظرت من آدمیم به این راحتیا تسلیم کلاس بشم؟
 سپاس شده توسط Faust
عه گفتین عروسی .. آخر هفته عروسی توپ دعوتم Telegh_20
 سپاس شده توسط Faust ، *VENUS*
(03-11-2020، 14:44)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرررین
چه پیشرفتی باریکلا
کلاس رفتی؟

چه ایهامی؟؟

نه والا‌.
چجوری یاد گرفتی؟
منم تو فکر یادگیری ام.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، امیر‌حسین
(03-11-2020، 14:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:44)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ایهامی؟؟

نه والا‌.
چجوری یاد گرفتی؟
منم تو فکر یادگیری ام.
منم تو فکرشم اتفاقا ولی خیلی سخته -__-
 سپاس شده توسط Faust
(03-11-2020، 13:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 13:55)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداا فداا ♡ـ♡

میدونی خیلی دوست میدارم؟

اوممم صدتا کمتر از اونی ک دوست میدارم(:
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 174 مهمان