امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(03-11-2020، 14:15)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:14)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برین کنار عمو میخواد گنگ برقصه

رقص؟!
بیا وسط منتطرم(((:
باورت میشه از رقصیدن متنفرم

منم زیاد حال نمیکنم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(03-11-2020، 14:16)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:15)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رقص؟!
بیا وسط منتطرم(((:
باورت میشه از رقصیدن متنفرم

منم زیاد حال نمیکنم

باید برقصی تا ما حال کنیم دیگع
بدو بیا وسط
منتظرم!(((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس

(03-11-2020، 14:15)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیما به همچین چیزی میگفتیم (لات)

الان شده پسر خوباش؟   امیدوارم ک میخواستی بگی پسر اوباش
پسر خوبم در میونشون هس
(:

عزیزه من
ناموسا به اینا نگو خوب
اینا همونایی ان ک چن سال دگ توی پارک دارن شطرنج بازی میکنن وقتی بقیه دارن دنیارو میسازن

(03-11-2020، 14:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:12)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداتم ک من ستون

خیلی ازت بی خبرم -__-
چی کار میکنی؟
والا منم درگیر کار و زندگی دگ

میخوام یه گردنبند بخرم هرروز تو پیجش میرم نگاه میکنم حسرت میخورم31

(03-11-2020، 14:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:16)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم زیاد حال نمیکنم

بدو بیا وسط
منتظرم!(((:

21611121
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(03-11-2020، 14:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر خوبم در میونشون هس
(:

عزیزه من
ناموسا به اینا نگو خوب
اینا همونایی ان ک چن سال دگ توی پارک دارن شطرنج بازی میکنن وقتی بقیه دارن دنیارو میسازن

چی بکنیم که این پسرا قلب ما رو گاهی اوقات صاحب میشن!(:
ولش میزارم پای هرمونام

(03-11-2020، 14:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدو بیا وسط
منتظرم!(((:

21611121

فک کنم از اونایی که همه تو عروسی اصرار دارن بیا برقص
میگی نه از اونا اصرار از تو انکار
بعد یع دفعه میری وسط و انقد میرقصی که خدا میدونهTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(03-11-2020، 14:19)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزه من
ناموسا به اینا نگو خوب

ولش میزارم پای هرمونام

21611121

نه من از اونام ک وقتی میرم عروسی از تالار میام بیرون میرم توی ماشین میشینم اهنگ گوش میدم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-11-2020، 14:23)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:19)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش میزارم پای هرمونام

نه من از اونام ک وقتی میرم عروسی از تالار میام بیرون میرم توی ماشین میشینم اهنگ گوش میدم
من کل عروسی فقط لبخند میزنم
و یا عکس میگیرم
(:
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-11-2020، 14:24)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:23)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و یا عکس میگیرم
(:

کار خوبی میکنی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-11-2020، 14:26)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 14:24)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و یا عکس میگیرم
(:

کار خوبی میکنی

ارامش کامل(:
دیدن شادی بقیه شادم میکنه(:
+
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071&page=45
اگه دوس داری ریپ کن(:
نآشناس
Telegh_01

ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 63
یو همگی
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 168 مهمان