امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(02-11-2020، 15:53)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 15:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های بای

لطفا از واژه های بیگانه استفاده نکنید !

با سپاس!

اوکی

@мιѕтαкє
چرا حس میکنم همش ای پی منو چک میکنی؟._.
 سپاس شده توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪
آگهی
(02-11-2020، 15:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 15:53)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا از واژه های بیگانه استفاده نکنید !

با سپاس!

اوکی

@мιѕтαкє

من؟
اخرین باری که ای پی چک کردم یادم نمیاد کی بوده .
دگ واسه تورو بماند
(02-11-2020، 16:01)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 15:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی

@мιѕтαкє

من؟
دگ واسه تورو بماند

دیگ گفتم حس میکنم
مخصوصا دیشب ک اون تازع وارده ریپلایم کرد گفتم شاید فکر کنید منم
پیر شدی حاجی:^
 سپاس شده توسط *VENUS*
(02-11-2020، 16:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 16:01)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟
دگ واسه تورو بماند

دیگ گفتم حس میکنم

به خودت مشکوکی ؟ o.o
+
سلطان چک کردن آی پی ممدِ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
از گیف ها چجوری میسازن؟

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 27
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-11-2020، 16:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 16:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ گفتم حس میکنم

به خودت مشکوکی ؟ o.o
+
سلطان چک کردن آی پی ممدِ

ن

اها

من؟
دگ واسه تورو بماند

دیگ گفتم حس میکنم

دیشب مگ تازه وارد اومد؟
زیاد انلاین نمیشم

فهمیدم !
میام فلش تو ادرس بار flash رو میزنم پروفایلت اولین لینک پیشنهادی هست برا همون میام‌تو پروفایلت.

اره دختر ، هرچیزی زمانش مزه میده.
(02-11-2020، 16:07)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از گیف ها چجوری میسازن؟

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 27

با فتوشاپ عکسارو بساز بعد با برنامه گیف میکر بهم بچسبون !

اگ انیمیشن دار میخوای با فتوشاپ یا برنامه های دیگه باید گرافیکی و انیمیشنی درست کنیش
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
جالبه.....
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(02-11-2020، 16:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ گفتم حس میکنم

دیشب مگ تازه وارد اومد؟
زیاد انلاین نمیشم

فهمیدم !
میام فلش تو ادرس بار flash رو میزنم پروفایلت اولین لینک پیشنهادی هست برا همون میام‌تو پروفایلت.

اره دختر ، هرچیزی زمانش مزه میده.
اوهوم

اها پس از اونه.راحت باشD:

اره اره
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 179 مهمان