امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(17-10-2020، 13:45)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2020، 13:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا یه سوال
الان اسم اکیپ ما the pashmak عه؟/=
@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
@ʀօʍɨʀ
@|ᴛᴏxɪᴄ|

اکیپ؟!
اسم؟!
نمی دونم:|

آره دیه/=
خو مگخ ما هرستامون پشمک نیستیم؟/=
میشیم the pashmak دیگه/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(17-10-2020، 13:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2020، 13:45)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکیپ؟!
اسم؟!
نمی دونم:|

آره دیه/=
خو مگخ ما هرستامون پشمک نیستیم؟/=
میشیم the pashmak  دیگه/=

منو وارد این بازیِ کثیف نکن :|
(پشمک سیتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
فراموش
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(17-10-2020، 13:49)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراموش

توت فرهنگی کوچولو^^
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(17-10-2020، 13:50)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2020، 13:49)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراموش

توت فرهنگی کوچولو^^
با من بودی؟^^
اوخودا^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

فراموش

چی فراموش؟/=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-10-2020، 13:50)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2020، 13:50)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توت فرهنگی کوچولو^^
با من بودی؟^^
اوخودا^^

اوهوم
واییی لایو امیرو مسعودو دیدم(فک کنم مسعود بود:|
بچش خیلی کیوت بود
به امیر میگفت جوجو^^
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(17-10-2020، 13:51)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2020، 13:50)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من بودی؟^^
اوخودا^^

اوهوم
واییی لایو امیرو مسعودو دیدم(فک کنم مسعود بود:|
بچش خیلی کیوت بود
به امیر میگفت جوجو^^
جیگر^^
تیکه کلامشه فک کنم|:
به همه میگفت جوجو._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(17-10-2020، 13:43)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هی بگید تهران بدع-___-

(17-10-2020، 13:12)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

«دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شهر از بالا قشنگه و آدمها از دور»

بهشتع*.*؟!

یه خرده ادیت شده ولی منظره ایه که ارزش داره از خواب صبح جمعت بزنی و بری ۲ساعت کوهنوردی ، اینجا بام کوهسارِ ، شمال غرب تهران 
▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼ 182
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel*
رمیر باهات قهرم اصن من میرم بمیرم crying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان