امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(14-10-2020، 23:10)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاسای حضوری از ۸ شروع میشدن بعد غیرحضوری ساعت ۷ صبح؟؟ اونم پنج شنبه؟؟ تو این سرما؟؟ زیر پتو؟؟؟

بکن پتو ر
آگهی
(14-10-2020، 23:11)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"
ینی عاشقتمo_O
همیشه اولین نفر سپاس میدیTelegh_01

D:❤️
نشون دهنده‌ی بیکار بودنمه که همش اینجام :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(14-10-2020، 23:21)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 23:11)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"
ینی عاشقتمo_O

ای خواهر بسیجی....

فک کردم خوابی.....

به منم سپاس بده......

(14-10-2020، 23:09)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
من پرهام هستم.
تم جدید رو انتخاب کردم.
من یک ربات هستم.
شما میتونین من رو AX800 صدا کنین.

یا خدا....

از ناسا ، نازی ها ، کرالیسم و.... رد شدیم.

ربات هم بهش اضافه شد.
+

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=290261
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(14-10-2020، 23:21)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"
ینی عاشقتمo_O

هیچکس بیکار نیست..همراه اولaquarium
مرسی عشقم4xv
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، ▪неизвестный▪
@☪MR.WINNER☪
بسیجی؟؟ :v
تازه سر شبه که!
باشِ باشِ((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
اون لینکه وقتی باز شد نتونستم ببینم وقتی تو این سایت آپلود کردم دیدم

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼ 142

پ.ن: عکس بالا ۱ سال دیگه حذف میشه به طور خودکار

(14-10-2020، 23:29)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیجی؟؟ :v

بسیجی دوست نداری باشی؟

@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ" تو اکیپمون میای؟
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، شـــقآیــق
@☪MR.WINNER☪
نه دوست دارم و نه بهم میخوره•_•
_
چون بلد نیستم نقل قول کوتاه کنم مجبورم هِی تگ کنم:v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-10-2020، 21:41)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@чернаяЛуна
@▪неизвестный▪
Wassup pals 

چطوری آقا پارسا؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ɪᴄᴇ
@☪MR.WINNER☪
چ اکیپی؟
چیکار میکنین؟
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، ▪неизвестный▪
اوکی پس صدات کنم.......

ای خواهر ارتشی :)

(14-10-2020، 23:36)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☪MR.WINNER☪ "
چ اکیپی؟
چیکار میکنین؟

اکیپ مجازی.....

همه کار.....

دوستان صمیمی.....

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=290261

(14-10-2020، 23:34)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_
چون بلد نیستم نقل قول کوتاه کنم مجبورم هِی تگ کنم:v

مشکلی نی....

راحته که....
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان