امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(14-10-2020، 23:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 23:01)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحول درون نسلی بین دهه ای شده
LOL
اینارو شما کی خوندین؟

دبیرستان! 
آگهی
(14-10-2020، 22:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"

یارُم کو :v
دلدارُم کو ؟ D:

اخه انقدرررر تله پاتی؟! •_•
قبل تگ کردنت داشتم به این فکر میکردم که چن وقته اصلا ازت خبر ندارم
نشسته‌ام به در نگاه میکنم :»
چطوری؟؟ *-*
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(14-10-2020، 23:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:56)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه فاطی Smile

منم رومن رینزم Smile

ولی هیچکی باور نمیکنه رومن رینزم Smile

بم نگید فاطی/=
عع رومن رینز نمیدونم کیه ولی چه جالب

(14-10-2020، 22:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تو دسته پسرایی برو بخواب!

جییییییییییییغغغغغغغغ

بیبی!!! کجا بودیییییی T_T

با پسرای اینجا حال نمیکنم منم بزار تو دخترا/=
پس مجازی تا ۳ بیدار بمونی جیگر طلا ^.^

(14-10-2020، 23:04)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه قدیمی دیگه؟!
کی دیگه برگشته بوده؟!؟! O.O

تا چند ماه پیش هیچکدومتون اصلا نبودین تو فلشخور.....

یهو همه قدیمیا برگشتن....

امروز کسی اومده بودهههه؟؟
(14-10-2020، 23:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 23:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بم نگید فاطی/=
عع رومن رینز نمیدونم کیه ولی چه جالب

با پسرای اینجا حال نمیکنم منم بزار تو دخترا/=
پس مجازی تا ۳ بیدار بمونی جیگر طلا ^.^

باشه تا هم کامپیوتر بسوزه هم مامانم بکشتم//=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-10-2020، 21:29)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:06)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.uplooder.net/img/image/72/ad640f3c9e1c2f543e1e3a0831110be7/۲۰۲۰۱۰۱۴-۲۱۳۷۱۱.jpg
من،صدرا،وناس،آرش و وحید(:
لعنت به اون تیله ابی که ذهن ادمو از انحراف نجات میده.
مگه نه استاد؟
@"░4░0░4░"

نه باید ۵ تا باشن
ناشناس
سلام.
من پرهام هستم.
تم جدید رو انتخاب کردم.
من یک ربات هستم.
شما میتونین من رو AX800 صدا کنین.
Everything is Temporary(:
خیره ها .__.

من دیگه میرم بخوابم
به خدای بزرگ میسپارمتون
انشالا که از گناه دور بمونین ! دیر وقته برین بخوابین
دوستون دارم
شب بخیر !
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
کلاسای حضوری از ۸ شروع میشدن بعد غیرحضوری ساعت ۷ صبح؟؟ اونم پنج شنبه؟؟ تو این سرما؟؟ زیر پتو؟؟؟
ناشناس
https://asemooni.com/storage/cdn/2015/04/exo6.jpg
اولین بار که این شلوارو از سهون دیدم خوشم اومد رفتم یکی از شلوارامو پاره کردم/=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"Tιɳα"
ینی عاشقتمo_O
همیشه اولین نفر سپاس میدیTelegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ßяɪcε

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان