امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(14-10-2020، 17:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جااان؟؟

بی بلا.

اکیپ میدونی چیه؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(14-10-2020، 17:47)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جااان؟؟

بی بلا.

اکیپ میدونی چیه؟
بله.
دوستی پایدار
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪
(14-10-2020، 17:38)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:35)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههه

خجالت نمیکشی عکس خور رو -- کردی؟؟؟؟ به آقای صابر گفتم قراره پیگیریت کنه
سوئه تفاهم ایجاد نکن پسر.
من اگه هکر بودم تا الان مدیر ارشد بودم/:

(14-10-2020، 17:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنک یو =)
خواهش میکنم.

پس چرا میخواستی اسم عکس خور رو به پرهام خور تغییر بدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-10-2020، 17:48)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:38)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوئه تفاهم ایجاد نکن پسر.
من اگه هکر بودم تا الان مدیر ارشد بودم/:

خواهش میکنم.

پرهام خور چیه؟.___.
برو بابا پی کارت
حله......

اکیپ میزنم بصبر.....

(14-10-2020، 17:47)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:47)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی بلا.

اکیپ میدونی چیه؟
بله.
دوستی پایدار

اسم اکیپ چی باشد؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-10-2020، 17:49)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله......

اکیپ میزنم بصبر.....

(14-10-2020، 17:47)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله.
دوستی پایدار

اسم اکیپ چی باشد؟
Cool boys
(14-10-2020، 17:49)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:48)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام خور چیه؟.___.
برو بابا پی کارت

یعنی سایتی که اعضام میخوان از پرهام تغذیه کنن :/
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-10-2020، 17:51)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:49)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام خور چیه؟.___.
برو بابا پی کارت

یعنی سایتی که اعضام میخوان از پرهام تغذیه کنن :/
نههههههههههه
(14-10-2020، 17:50)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:49)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله......

اکیپ میزنم بصبر.....

اسم اکیپ چی باشد؟
Cool boys

نه....

شاید دختر هم عضو اکیپ بشه....

یه اسم دیگه....

the shild چطوره؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-10-2020، 17:52)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 17:50)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Cool boys

نه....

شاید دختر هم عضو اکیپ بشه....

یه اسم دیگه....

the shild چطوره؟
امممم
نمیدونم.
بزار وحید و آرش هم بیان اونا هم هستن و باید انتخاب کنن.
 سپاس شده توسط BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان