18-10-2012، 23:05
چه دوستی پاكی دارند كفش ها!!!
هركدام كه گم شوند
آن یكی را آواره خودش می كند.......
هركدام كه گم شوند
آن یكی را آواره خودش می كند.......
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
18-10-2012، 23:05
چه دوستی پاكی دارند كفش ها!!!
هركدام كه گم شوند آن یكی را آواره خودش می كند.......
19-10-2012، 11:16
حالا که رفته ای پرنده ای آمده است در حوالی همین باغ روبرو هیچ نمی خواهد ، فقط می گوید : کو کو ... کو کو ….
19-10-2012، 12:18
تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست ...
تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در آن نیست ... تنهایی را دوست دارم زیرا تجربه کردم ... تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست .. . تنهایی را دوست دارم زیرا.... در کلبه تنهایی هایم در انتظار خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم کرد
هـــــــی لعـــنتی
میخواهم توصیفـــــــ ات کنم... خیاطــــ نبودی... اما خوب وصلـــه های جور واجـــــور به من زدی آشپـــــــــــز نبودی.. اما چه آش چــــــــربی برایم پختــــــــــی کفــــــــاش نبودی.... اما چه به اندازه کفش رفتن ام را دوختـــــــی ومــــــــــــن... دیوانه نبودم.... اما چـــــه دیوانه وار دوست تـــــ - ـ میدارم هنـــــــــــوز.
19-10-2012، 16:02
حتی کفش هم اگر تنگ باشد زخم میکند ،
وای به وقتی که دل تنگ باشد ! . . . . . . .
19-10-2012، 16:30
اینجــا که باشــی
مینشینم و دانه دانه اخم هایت را با دستانم از هم باز می کنم ... افسوس... افسوس از نبودنت...!
19-10-2012، 17:02
گاهی دلت میخواد همه بغضات از تو نگاهت خونده بشه که جسارت گفتن کلمه هارو نداری
اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری و یه جمله مثله:چیزی شده؟؟؟! اونجاست که بغضتو با لیوان سکوتت سر میکشی و با لبخند میگی: نه هیچی...!
19-10-2012، 17:04
روز جمعـــه ،
يه آسمــون ابري ... يه گلـــو با يه بغضــ ... يه مشتــــ خاطره ... يه اتــاق سرد و ساكتــــ .... يه سري ورق و جزوه كه ازشـــون هيچي نمي فهمـــي...! بساط گريه جوره جوره.... فقط يه تلنگـــر كوچيكــــ لازمه....
19-10-2012، 19:47
این روزها ساعت هایم را به انتظار میگذرانم
به انتظار قطره ای باران تا با باریدنش چشمهای من هم یک دل سیر ببارند این روزها دیگر کاپشن نمیپوشم باد پاییز که به بدنم میخورد انگار دستانت مرا لمس می کنند این روزها عجیب دلتنگم انگار پاییز خود توست . . . .
19-10-2012، 22:01
روزهــــآیــــمـــ رآ خـــیـــآبـــآטּ هـــآے ایـــــטּ شـــهـــر گـــرفـــتـــﮧانــב ]
و شـــبــــ هـــآیــــمـــ رآ خــــوابــــ هـــــآے تـــــو بــــیــــولــــوژے هــــمـــ نـــخــــوآنــבه بـــــآشــــــے مـــیـــفـــهـــمــــے چـــﮧ مــــرگــــمـــ اســــتـــ..
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |