امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

(09-10-2020، 11:46)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا وقایع 300 سال رو در تاریخ به اشتراک گذاشتم.

زویداد نکار ۲۰۰۹ رو گذاشته بودی؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(09-10-2020، 11:55)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:46)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا وقایع 300 سال رو در تاریخ به اشتراک گذاشتم.

زویداد نکار ۲۰۰۹ رو گذاشته بودی؟
اره.
چطور مگه؟
ندیدم.....
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(09-10-2020، 11:52)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خب حضوری 100 درصد هست یه بخشیش.
همون روز همه چیُ ردیف میکنن؟
کارنامه موقت دیپلم رو اگه منظورته دارم ؛ نظام جدید اینطوری شده ظاهرا دیپلم اصلی رو بعدا میدن ، فعلا اینُ دادن گفتن دانشگاه میرید همراتون باشهازش کپی گرفتم ..
مچکر، پس همون باید زنگ بزنم ببینم چی میگه باید چه زمانی برم.

آها معماریُ طراحی و اینایی پس
 کامپیوتر
بازم برو یه سر بزن ببین چی به چیه!

من طراحی دوختم
گرگان افتادمp336
شهرتونه؟
منم قلبم بر حسب اسب بخار بود وقتی داشتم وارد کارنامه میشدم ..
گرگیجه بودم، میدونی چی سخت تر از اینه که برم همدان؟ ثبت نام و اینجور مطالب! واقعا اذیتم میکنه اگه همدان رفتن استرس باشه این کاغذ بازیا تشنج محسوب میشه..
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2020، 11:58)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدم.....

تاپیک سوم از پایین
بخش تاریخ
بالای رویداد نگار 2008
(09-10-2020، 11:52)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:43)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خب حضوری 100 درصد هست یه بخشیش.
همون روز همه چیُ ردیف میکنن؟
کارنامه موقت دیپلم رو اگه منظورته دارم ؛ نظام جدید اینطوری شده ظاهرا دیپلم اصلی رو بعدا میدن ، فعلا اینُ دادن گفتن دانشگاه میرید همراتون باشهازش کپی گرفتم ..
مچکر، پس همون باید زنگ بزنم ببینم چی میگه باید چه زمانی برم.

آها معماریُ طراحی و اینایی پس
 کامپیوتر
بازم برو یه سر بزن ببین چی به چیه!

من طراحی دوختم
گرگان افتادمp336
جوووووووننننننن ایوللللللللل^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
تصحیح میکنم:
بالای 2006
(09-10-2020، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون بازی با اون هیچ جوری نداره قانون

ژان ژان اگه پسر بودم خودم میگرفتمت Bl8
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(09-10-2020، 12:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون بازی با اون هیچ جوری نداره قانون

ژان ژان اگه پسر بودم خودم میگرفتمت Bl8

بیا منو بگیر لدفن !
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
پسر بودن با دختر بودن فرق داره.
اگه یکی رو انتخاب کنیم عذاب وجدان اون یکی مارو دق میده/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان