امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♪ گفتگوی آزاد نُسخــہ 381 ♫

(07-10-2020، 17:25)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2020، 17:22)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتادا نمیگیرن هه هه هه

بچه خوبیم سیگار نمیکشم ولی کسایی که سیگار میکشن رو دوست دارم ! ♥️

من سیگار میکشم ببین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ddddddddddddddddd.png
ینی دوسم داری؟♥️

حتی اگر نمیکشیدی هم بازم دوست داشتم <:

(07-10-2020، 17:30)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البوم استاد جی جی گوش دادید؟

مگه میشه کسایی که رپ گوش میدن , آلبوم خدای رپ رو گوش ندن ؟ D: |:

(07-10-2020، 17:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2020، 17:22)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتادا نمیگیرن هه هه هه

بچه خوبیم سیگار نمیکشم ولی کسایی که سیگار میکشن رو دوست دارم ! ♥️

_
الماس خالصم اسمم مهراده ((:
هه هه هه هه وُ :|

دیگه تابلو شده :>

_
میدونستم میبینی ._.
ولی اگه میدونستم شروع میکنی شک نکن نمیذاشتم :|

+ این نقل قولا چشه :|

دیگه تابلو شده دوسش دارم ._.

مگه میشه نبینم ؟ ((:
قاتل نت (((((((:
چی می‌شد با فدایی دیسُ دیس بازی نکنن بجاش با هم فیت بدن ؟ -__- ( البته سبکاشون بهم نمیخوره :| )

چشه ؟ ._.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Волшебник ، Ξrιc logιc ، _sehun_
آگهی
(07-10-2020، 17:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2020، 17:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه فقط بخاری جیز نبود؟ ._.
عررر*-*
شما دخترا آخرش یا دقم میدید یا سکتم//=

اینم دستتو میسوزونه :v
خدا نکنه ((((:

عاها باشه دیگه نمیکشم ._.
والا انقد قبربون صدقه ام میرید آخرش میمیرم/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
خبببب امروز به کی گیر بدم؟!
 سپاس شده توسط Волшебник
(07-10-2020، 17:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من^_^
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-10-2020، 17:38)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ѕєнυη' pid='3623767' dateline='1602080743']

من سیگار میکشم ببین
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ddddddddddddddddd.png
ینی دوسم داری؟♥️

اینم یه نمونه از نقشه برای قتل سهون//=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(07-10-2020، 17:42)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2020، 17:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من^_^

نهههههه
گیر دادن به معنیِ خوبی نیست.. *.*
گیر دادن همیشه به دعوا ختم میشه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник
(07-10-2020، 17:38)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیوی من پیدات شه اتوت میکنم :|

دیگه تابلو شده دوسش دارم ._.

مگه میشه نبینم ؟ ((:
قاتل نت (((((((:
چی می‌شد با فدایی دیسُ دیس بازی نکنن بجاش با هم فیت بدن ؟ -__- ( البته سبکاشون بهم نمیخوره :| )

چشه ؟ ._.
مشکلی نیست عزیزم :|

مِیبی ، میبی نات :>
خدایا اِرحم ._.

نمدونم :|

+ فعلا ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
امیدددددِ بیشعور >_<
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel*

هی ارمینا
چطو بتو گیر ندادن؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Волшебник
(07-10-2020، 17:43)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ارمینا
چطو بتو گیر ندادن؟

از گیر دادن به من خسته شدن..
دیگه کاری به کارم ندارن ..
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان