امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♪ گفتگوی آزاد نُسخــہ 381 ♫

(06-10-2020، 18:02)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 17:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آم. بله. دیروز هم از بابتش رفته بودم جایی کمکم کنند به زیستنّ عادی برگردم.
المپیاد قبول نشدن به معنی به دوره رسیدن نبود برای من. به این معنا بود که برای چیزی که می خوام کمم.
دیگه فکر کردم "دست ما کوتاه و خرما بر نخیل" رو باید پذیرفت. تو دستِ کوتهِ من بین و آرزوی دراز.

و خب بله. نشد. احساسِ کم بودن می کنم.
واقعا حس خیلی بدیه
درک میکنم
اخه شما؟!
شمایی که دیوونه ادبیات بودید

اشکال نداره حالا
باید از الان تمام فکوست برای کنکور باشه پسر
کمتر بیرون برو!
زمان خاصی برای استفاده از گوشی تعیین کن!
از کشیدن هر نوع دود و دمی خودداری کن!

برنامه م چیز دیگه ایه. فعلاً دیپلم انسانی می گیرم و عمومی ها رو قوی می کنم و کنارش دهم و یازدهمِ رشته ریاضی رو می خونم.
بعد یک سال دیرتر کنکور می دم و کنکور ریاضی می دم برای شیمی شریف.

که بتونم اپلای کنم .
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(06-10-2020، 17:57)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 17:53)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا. بد شد که تیسنمبتمسینبتمنیس

به خدا. معلوم شد دیگه تیم مشاوره‌ی انگیزشی نیکی خانوم نباید چیزی رو تقدیم کنه. 

(06-10-2020، 17:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم !! سکته کردممممم صنممم!!!
آی خدایاااا T_T

ببخشییید. آخه ما همیشه با آقاییمون از این شوخیا می‌کنیم. سکنه که نمی‌کنه هیچ می‌گه قربون قدِ خانومی طنازم بشم. (((:

بله؟!

کی؟!

آقاییتون؟!
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
(06-10-2020، 18:02)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 17:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا برا منم بعضی مواقع اینطور میشه)=
Telegh_01
عاها
میگم از کجا میاری اینارو؟اون امضای قبلیت عکس اولیه ی وی خیلی قشنگ بود خودت ساختی؟

فونت زیبایی بود ):
روبیکاااا .. کدوم بود یادم نیس :/

ههممم)=
اونی که عکسه سیاه بود دور سر ته ستاره بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(06-10-2020، 18:04)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم دوستان (:

بای bathtime

توام جیگر طلایی!
خدانگه دار
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник
(06-10-2020، 18:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 18:02)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا حس خیلی بدیه
درک میکنم
اخه شما؟!
شمایی که دیوونه ادبیات بودید

اشکال نداره حالا
باید از الان تمام فکوست برای کنکور باشه پسر
کمتر بیرون برو!
زمان خاصی برای استفاده از گوشی تعیین کن!
از کشیدن هر نوع دود و دمی خودداری کن!

برنامه م چیز دیگه ایه. فعلاً دیپلم انسانی می گیرم و عمومی ها رو قوی می کنم و کنارش دهم و یازدهمِ رشته ریاضی رو می خونم.
بعد یک سال دیرتر کنکور می دم و کنکور ریاضی می دم برای شیمی شریف.

که بتونم اپلای کنم .
بسیار عالی(((=!
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa
(06-10-2020، 18:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 18:04)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم دوستان (:

بای bathtime

توام جیگر طلایی!
خدانگه دار
نمی شه همه جیگر طلا باشند که. اصلاً از لحاظ علم آمار اون قدر ها طلا روی کره زمین نداریم.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Medusa
(06-10-2020، 17:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 17:39):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم بحث موضوعات تکراری گذاشتن شماره به کار بردن حرفای زشت فحاشی و....

تبینبنمیتسنملبیس

ممنون بابت پاسخ گویی.

می رم اسپم بذارم

خواهش

Telegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

♪ گفتگوی آزاد نُسخــہ 381 ♫ 21
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(06-10-2020، 18:05)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 18:02)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فونت زیبایی بود ):
روبیکاااا .. کدوم بود یادم نیس :/

ههممم)=
اونی که عکسه سیاه بود دور سر ته ستاره بود

نه عزیزم ازاین هنرا ندارم :/
راستی تو نمیتونی اصن روبیک حرف بزنی؟!
Karlina
(06-10-2020، 18:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 17:57)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا. معلوم شد دیگه تیم مشاوره‌ی انگیزشی نیکی خانوم نباید چیزی رو تقدیم کنه. 

ببخشییید. آخه ما همیشه با آقاییمون از این شوخیا می‌کنیم. سکنه که نمی‌کنه هیچ می‌گه قربون قدِ خانومی طنازم بشم. (((:

بله؟!

کی؟!

آقاییتون؟!

غمم گین می‌شه وقتی شوخیامو نمی‌گیرین. (": اینم ادامه‌ی همون شوخی خونه زندگی و خانم قری بودن و بچه و اینا بود الان.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-10-2020، 18:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 18:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام جیگر طلایی!
خدانگه دار
نمی شه همه جیگر طلا باشند که. اصلاً از لحاظ علم آمار اون قدر ها طلا روی کره زمین نداریم.

حسودو نگا.!!
تو فقط جیگر طلا باش
واسه وحید‌ یه اسم دیگه انتخاب میکنم

(06-10-2020، 18:08)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 18:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟!

کی؟!

آقاییتون؟!

غمم گین می‌شه وقتی شوخیامو نمی‌گیرین. (": اینم ادامه‌ی همون شوخی خونه زندگی و خانم قری بودن و بچه و اینا بود الان.

آی صنم آی صنمممم
تو که میدونی من کلا دیر میگیرم صنمممممم
یه لحظه خون جلو چشمامو گرفت
اماده بودم خون به پا کنممممم
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان